USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.56 10.73
Лучанин в Раді Європи: Чому зрадив БЮТ?

 
Боротьба за владу на політичному олімпі давно стала буденною діяльністю окремих політичних сил. Останні не можуть зрозуміти, що реалізація політики повинна здійснюватись виключно через призму національних інтересів та на користь народу України. Прикро, що за ради влади, політики різного пошиву нехтують передвиборними обіцянками, своєю ідеологією та, основне - зраджують і так ошуканого виборця.
Події, які відбулися у стінах українського парламенту і засвідчили де-факто вихід БЮТу із демократичної коаліції та зраду національних пріоритетів, мотивовані політичною доцільністю, якою завжди керувалася Юлія Володимирівна.  Перед нестримною жадобою до влади останню не зупинить ніщо. При існуванні перспективи отримання необмежених владних повноважень ідеологія та виборці для лідерки БЮТ перетворюються на інструмент для досягнення поставлених цілей.
Тому, друга зрада БЮТ демократичної коаліції (перша при внесенні змін до закону про КМУ) є черговим підтвердженням брудної боротьби за владу та політичних торгів.
 
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
У квітні цього року народні депутати України не підтримали законопроект, відповідно до якого парламентські партії повинні були звітуватися за виконання…
В умовах глобальної економічної  кризи, що на Волині дала поштовх до спаду промислового виробництва на 60% в лютому 2009 до…
\"Кадри вирішують все\" – цей крилатий вислів Сталіна вірний для всіх часів. Революції здається і видумали для того, щоб виправляти…
Коментарів: 21
Лихий Показати IP 4 Вересня 2008 13:23
І хто б говорив про зраду? Представник пропрезидентської партії яка разом з бджолярем надурила Майдан а потім порозбігалась як щурі - хтось працював в кабміні Януковича а хтось втік в ЄЦ
Анонім Показати IP 4 Вересня 2008 13:27
Новини з ВР: ВР ПРОДОВЖУЄ ЗАСІДАННЯ, ЙОГО ВЕДЕ ТОМЕНКО ЯЦЕНЮК ПОІНФОРМУВАВ ДЕПУТАТІВ ПРО НАДХОДЖЕННЯ ЗАЯВИ НУ-НС ПРО ВИХІД З КОАЛІЦІЇ
Анонім Показати IP 4 Вересня 2008 13:28
ЯЦЕНЮК ПОІНФОРМУВАВ ДЕПУТАТІВ ПРО НАДХОДЖЕННЯ ЗАЯВИ НУ-НС ПРО ВИХІД З КОАЛІЦІЇ
Анонім Показати IP 4 Вересня 2008 13:38
чому коли БЮТ разом з Партією регіонів голосує за необхідні суспільству законопроекти – це зрада, а коли те саме робить "Наша Україна" – це збіг обставин ???
Анонім Показати IP 4 Вересня 2008 13:47
Хто б говорив би про захист інтересів виборців! Андрійко, а краще розкажи як ти за 1 мільйон доларів шахрайскою схемою через такиж же захисників виборців у Міністерстві оборони Будинок офіцерів викрали у лучан? Чи розкажи як ти викрав у лучан-виборців кафе "Буратіно"? За виборців воно згадало...
Петрович Показати IP 4 Вересня 2008 13:48
А коли депутати з НУНС одноосібно виходять з коаліції за наказом Балоги і з благословіння Ющенка - то не зрада?
Бандерівець Показати IP 4 Вересня 2008 14:14
Юля після зустрічі з Путіним працює під дудку Кремля. Вона з чортом піде в коаліцію аби бути президентом.
Олександр Показати IP 4 Вересня 2008 14:27
А коли Ющенко своїми указами провокує Росію на "торгівельну війну" з Україною та на безліч значно страшніших для нашої держави і її економіки (!) речей, які я задовбусь перелічувати, якщо почну, - то не зрада?
бандерівцю Показати IP 4 Вересня 2008 14:31
Це Ваші домисли. А ось лідер "нашоукраїнців" НЕ СЛОВОМ, А ДІЛОМ довів, що вміє тільки лити воду на млин США замість того щоб дійсно дбати про державу і її інтереси. Щоправда, позаяк ви бандерівець, Ваше розуміння національних інтересів має збігатися з Ющенковим: НАТО - ТАК! і т.д. і т.п...
Анонім Показати IP 4 Вересня 2008 14:47
Краще треба порахувати, скільки разів Президент зраджував Юлію Тимошенко, яка під час звіту про стоднів роботи теперішнього уряду заявила, що не претендуватиме на посаду Президента на нових виборах, якщо буде гармонійна робота Кабміну, ВР та Президента. Ющенко не почув цього, він слухав Балогу, яекий розколов "нашу Україну" від якої залишилися одні руїни. Хіба це не зрада?
Анонім Показати IP 4 Вересня 2008 15:56
Правильно, бий соїх, щоб свої боялись
мер Показати IP 4 Вересня 2008 18:10
Про Юліні амбіції всі знають і так.! Те що в Путіним знюхалась зрозуміло теж! Првально сказати Путін знюхав Юлю з Яником і утворилась гопкомпанія. Думаю, що Україна, щне не раз здригнеться від цих продажних шкур!!!
Анонім Показати IP 4 Вересня 2008 18:13
Хлопці, Тимошенко свята, вона від Бога (як євреї), тому як би вона не обробилась, народ має казати, що то божий дощ!!!
НМС Показати IP 4 Вересня 2008 21:38
В ВАЮ не було потенції зробити те, що він обіцяв нам на майдані. ЮВТ повинна була знати про це, коли сунула його в президенти. Трагедія суспільству в якому сімї створюють імпотенти - нема дітей. Потрібні зміни. Слаба ланка - ВАЮ іБалога. З них користі, як з бичка молока. Сьогодні вони мішають. Волков - ексбригадир нашого парламенту якось с казав, що син ВАЮ на відміну від батька ЛДК, не може тримати в своїх руках яй.я посадових осіб. В Києві корупційна гниль. Сморід іде по всій Україні. При такому синові народ уже говорить : "пробач Данилич нас нерозумних.Зроби заповіт, щоб тебе хоронили спиною до верху". Не можна розводити соплі, коли політики не можуть, не можна вірити їх намірам. Потрібні дії. Їх у ВАЮ не має. Все логічно і закономірно. Потрібно було це зробити раніше.
Помаранчевий Показати IP 5 Вересня 2008 09:24
Юля все правильно робить. Потрібно розгрести ситуацію. І якщо для цього потрібно використати Яника, то хай використовує. Бо так далі дійсно продовжуватись не може. Ющенку треба набратись мужності та піти. Він зрадив ідеали Майдану.
КозЛюра Показати IP 5 Вересня 2008 10:45
Мабуть що автор статті, як і резидент в Україні Ющенко, звик ставити все з ніг на голову. НУ-НС заявляє про вихід з коаліції, а воно талдонить що БЮТ де-факто виходить із демократичної коаліції та ще й зраджує національні пріоритети. Коли то нунсівці стали окремою нацією? Чи то може здоровий глузд назавжди та повністью покинув голови підЮщенківців?!
Чорна кава Показати IP 6 Вересня 2008 14:15
пан Козюра, а вас не взяли до ЄЦ?
Анонім Показати IP 8 Вересня 2008 11:53
А Козюра все знає, що відбувається у великій політиці? Він ще не виріс до такого рівня польоту. Він як птах колібрі проти ястреба. Тому його думка про те, що сталося у ВР, нікому не потрібна, адже не є авторитетною.
Анонім Показати IP 12 Вересня 2008 11:20
Тому що тобі біг-борди отримати не вдалося)))))
new lider Показати IP 16 Вересня 2008 12:49
а детальніше про будинок офіцерів можна почути? і про буратино - хоча розвів він не виборців?
Не Козюра Показати IP 9 Жовтня 2008 18:07
Про тендер на Будинок офіцерів не знав хіба шо лінивий. А Буратіно отримали від Нежура, за вихід із будівництва Гранд-Волині (бувший ресторан "Волинь"). І до чого тут виборці????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus