USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Anonim: Волинь возрадуйся! "Хвала і честь" і новій владі!
Ура, у нас нові господарники, майбутні мільйонери Ігор Гузь і Володимир Бондар, хвала і честь їм, вони неперевершенні.

Який же мудрий волинський народ, що прийняв таке стратегічне рішення -звільнити Клімчука.

Мабуть, він абсолютно нічого не вмів робити, ні на краплину не петрав в господарництві та не переживав за рідний край.

Мабуть, Француз і Бондар були більш достойними займати крісло губернатора. Просто чудесне рішення, напружений мітинг, який нагадав танцювальний проект «Майдан’с», де всі танцюють під одну дудочку.

О, нарешті сталося, Гузь наступає "і криком і тілом", двері відкриті, працюйте, Ігоре Володимировичу. Ми в Вас віримо, і допомагатимемо всілляко, аби Ви наповняли бюджет нашої області і власний. Так, жити на Волині стане краще, і це правда. Аби ще народ знав, чого він хоче, і навіщо міняти губернатора.

Цікавеньке відео з 18 секунди, де чітко виражене бажання Ігоря - головне, не залучити Войтовича до своїх лав, а звільнити його разом з заступником, причому передати ричаги керування іншому заму, який належить до своїх та прийти до влади.


Ми – волинський народ гідно відстояли прагнення Гузя на площі, тепер він має відстоювати наші, скажімо, як це зробив Ющенко і мер Шиба після "помаранчевої".

Ми будем воювати за Вас, а Ви набирайтесь сил, грошей і командуйте нами, ми люди підневольні, «куди дуля – туди дим».

Жити стане краще, бо Клімчук не сприяв розвитку Волині, а тільки дбав про себе, а Гузь не буде, він не такий, йому не треба нічого, лише б «дорватись до влади».

Клімчук – регіонал ще той, тільки, як розповідали екс-члени поки ще провладної партії, він чомусь мало з ними ошивався, а більше працював в ОДА. Але це таке, він у відставці, тепер 30-річний майстер ораторського мистецтва і заслужений екс-губернатор мають повне право мітити на найвищі владні гілки держадміністрації.

***
Читач ІА Волинські Новини Валерій
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Після останніх подій в країні рівень патріотизму значно виріс
Зараз багато говорять про можливу війну із Росією. А що слід мати із собою на випадок військових подій?
Президенту Российской Федерации Путину Владимиру Владимировичу
Коментарів: 3
віктор Показати IP 27 Січня 2014 10:58
А чому це Бондар "майбутній мільйонер" - хіба він таким не являється? хіба мало нагріб, будучи при владі?
Анна Показати IP 27 Січня 2014 15:17
А я проти і Бондаря і Гузя!!!! Так само як і проти корупційних правил ведення бізнесу Клімчука!! Міняти шило на мило - неприпустимо!!!! Опозиціонери під шумок собі й до влади добрались!!! Має бути свіжа кров, європейське мислення - повне перезавантаження!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! І тільки тоді можливе краще життя і вихід із кризи!!!!
В тему до Анна Показати IP 30 Січня 2014 14:54
Цілком підтримую )

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus