USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Anonim: ​Що гріє нас цієї зими?
Що гріє нас цієї зими? Усвідомлення того, що православний хрест — зброя більша за кийок в осатанілих руках, і що Господь нас захищає. Це точно знають тисячі людей, які у ніч на 11 грудня повірили в Бога, пише на сторінках Gazeta.ua луцька журналістка Ольга Гембік.

Гріє те, що Хрещатик із майданом Незалежності у снігопад ніколи не були такі чисті, як зараз. І це - силами простого люду з усієї України.

Те, що дядько з Кіровограда пританцьовує на площі на 10-градусному морозі у взутті на тонкій підошві. Сміється: "Да развє ж це мороз? От служив я на Сєвєрі…"

Гріє те, що машиніст поїзда метро по спецзв'язку розповів усім у вагоні про ситуацію на Майдані.

Те, що Гімн України в підземці звучить краще, аніж із високих сцен. Бо співають наші люди. Гріє, що гламурна подруга вдруге пропускає спортклуб і втретє солярій, бо зайнята в Будинку профспілок. А днями зняла акрилові нігті: "Неудобно нарезать канапки".

Гріє, що 200 беркутівців стали на захист простого люду. Може, не 200, може, й не стали. Але завтра обов'язково стануть.

Гріє, що міліціонер пише активістці Майдану, щоб виходила за нього заміж. "Спочатку мусиш опустити щит!", — була відповідь.

Гріє, що в нас така надзвичайна "йолка".

"Новий рік на Майдані? Чудова ідея!" — підхоплює знайомий — затятий мандрівник. Він уперше святкуватиме в Україні.

Гріє, що пенсіонерка з Луганська, яка день простояла в клітці "за Януковича", пожертвувала зароблених 200 гривень на потреби Майдану. Може, це газетна "качка", але гріє.

Гріє, що матусі на дитячому майданчику питають: "Как там наши? Все спокойно?". Вони без інтернету гуляють уже годину, а ми щойно з дому. А 6-річний сусіда додає, що найкраще гріють теплі шуби й рукавички. Він вбирається тепло, і ми йдемо на Майдан. Усім будинком! Це гріє.

 
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
За останні чотири місяці ми звикли до найхимерніших вимог російського МЗС, однак його керівник Сергій Лавров зумів перевершити себе самого
Останнім часом зауважив, що революційний запал українців дуже часто стукається об глуху стіну нерозуміння "силовиків". Здавалося б, невже люди у…
​Благодійні внески - з цим стикався кожен хто хоча б раз намагався реалізувати своє конституційне право на безкоштовну медичну допомогу.…
Коментарів: 1
Нормальний Показати IP 19 Грудня 2013 16:50
Зрозумів... Гріє шизофренія.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus