USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Тарас Чурило : Закони 16 січня. Чому не карають винних?
Суспільство вже два роки вимагає притягнути до відповідальності тих, хто ухвалив диктаторські закони. Проте частина підстав для законних обвинувачень зникла з Кримінального кодексу.

«Чому не сидять регіонали», напевно, одне з найпопулярніших питань і в активістів, і в журналістів до Генеральної прокуратури загалом та Генерального прокурора зокрема. Щоправда, у деяких випадках, як-от диктаторські закони 16 січня, і Вікторові Шокіну, і його попередникові Віталію Яремі лишається хіба що знизувати плечима й кивати на Верховну Раду.

І справа тут не лише в депутатській недоторканності, яку за бажання парламентарії могли зняти під час засідання. Проблема криється у змінах, які внесли до Кримінального кодексу в першій половині 2014-го. Майже одразу після Революції гідності. То кого ми насправді привели до влади, чи БПП і Опозиційний блок не такі вже й непримиренні суперники?
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Якщо ми сьогодні говоримо про ефективність Волинської обласної ради, то мабуть варто порівняти її із попереднім скликанням.
Європа втомилася чекати, допоки Генеральна прокуратура України нарешті надасть конкретні докази провини діячів режиму Януковича. Більшість з яких знаходяться під…
12 травня Верховна Рада встановила своєрідний рекорд – вперше процес від подання законопроекту до його ухвалення за основу та в…
Коментарів: 1
Просто Показати IP 27 Лютого 2016 22:51
Ти паралельно розумний,тарасе

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus