USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Тарас Чурило : У Романюка змусили всіх лікарів підписувати «Луцький замок»
Луцька міська рада змушує всіх медиків обласного центру підписатися на газету "Луцький замок".

Про це повідомляють наші джерела з посиланням на документ.

Вартість підписки - 67 гривні.

Можна припустити, що посадовці міста, віддаючи такі неформальні вказівки, керувались благочестивими намірами. Напевно, вони хотіли донести у кожну родину правду про реформи Романюка та шаленого покращення життя. Лучанам відкрилась би істина про те, що їх добробут зростає найшвидше з поміж інших міст України. І дуже швидко вони будуть жити краще, ніж у відсталій гірській провінційній Швейцарії.

Завдяки газеті «Луцький замок» мешканці Луцька дізнались би, яку мудру політику проводить міський голова та його команда. «Луцький замок» розповіла б краянам про успішну боротьбу з корупцією, чесні суди і правоохоронні органи і становлення прозорої ефективної влади, підзвітної народу.

З такими темпами скоро дійде до того, що газета Миколи Романюка стане обов’язковою у кабінеті кожного чиновника чи працівника бюджетної установи. Крім того, вони тепер підпрацьовуватимуть і листоношами, долаючи кілометри важких і нерозчищених у зимовий час міських доріг та поширюючи «Луцький замок» неначе комуністичну «Іскру» серед населення.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Сьогодні в державі потребує покращення роботи щодо забезпечення особистої безпеки громадян та протидії злочинності.
Чому й досі занедбані парки міста. Це питання, переконаний, турбує кожного лучанина.
Чи спроможна Україна, а передовсім її правляча еліта, вистояти без західної допомоги
Коментарів: 6
Преедплатник Показати IP 15 Лютого 2016 18:49
Велику помилку зробив Романюк. Треба примусити бюджетників передплачувати "Волинські новини", а то "безплатно" роздають лучанам у поштовіі скриньки.
Так Показати IP 15 Лютого 2016 22:18
"Луцька міська рада змушує всіх медиків обласного центру підписатися на газету "Луцький замок". - на газету і журнал підписуються в Росії. В Україні газети і журнали передплачують. Тобто гроші за видання платять наперед. Тому підписка медикам не зашкодить. Мало чого вони по роботі щодня підписують.
Анонім до Так Показати IP 16 Лютого 2016 19:59
Добре, нехай змушують передплачувати газету Луцький замок, що від цього змінилося?!
Олена Показати IP 16 Лютого 2016 16:05
В школах Луцька теж добровільно примусово по черзі виписують цю макулатуру. Коли вже це припиниться?
Олені Показати IP 17 Лютого 2016 10:30
Коли, коли?! Коли перестануть прогинатись перед начальством!
Тарасу Чурило Показати IP 17 Лютого 2016 16:28
Щось не те. Луцька міська рада може прийняти рішення про обов'язковість чогось лише під час і рішенням, за яке має проголосувати більшість депутатів. Запитання. А як до до цього поставилась фракція УКРОПу? А може то Романюк зі своєю командою чудить? А може депутати візьмуться та захистять людей від мерського свавілля.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus