USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Богдан Климчук: Війна? День жалоби?
27 і 28 грудня на Волині - Дні жалоби у зв’язку з загибеллю п’ятьох бійців батальйону «Світязь». Заступник голови Волинської ОДА видав відповідне розпорядження, яке передбачає обмеження розважальних заходів в області.

В результаті спільного рейду Самооборони Волині та Автомайдану України встановили, що в дні жалоби 27-28 грудня в більшості розважальних закладів м. Луцька були переповнені відвідувачами, де переважно проводились корпоративи та нерідко звучала гучна музика.

За цим лінком можна спостерігати гульбища в ніч з 27-го на 28-ме: http://youtu.be/nCosoOZvk4Q

На жаль, виявились і такі як нічний клуб Опера, які навіть попри складений протокол міліцією про порушення режиму тиші (стаття 182 КУпАП, ймовірний штраф 170 грн.), продовжили розважальну музичну програму 27.12.2014
Дивують і коментарі менеджменту даного закладу, які вони спочатку дають а потім видаляють з соцмереж:
Це мені лише здається, що якось не зовсім коректно виправдовувати проведення корпоративів у нічному клубі тим, що вивісили прапор із чорною стрічкою та хвилиною мовчання...

Ще раз зауважу, що корпоративи проводились майже у всіх закладах. Особисто був свідком в Ліоні та Базиліку. Оскільки, на весь Луцьк в цей день було лише дві патрульні машини, які не встигали втихомирювати дебоширів, які вчиняли "поножовщину" і інші серйозні правопорушення, відповідно зареєструвати усі випадки порушення розпорядження про дні жалоби не вдалось.

Щоправда після зауважень громадськості більшість закладів, вимикали музику і припиняли розважальні програми.

Самооборона Волині глибоко обурена даним фактом і закликає міського голову та голову ОДА прийняти в подальшому більш жорсткі міри, щодо забезпечення дотримання режиму тиші в дні трауру.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Місія: інформувати громадян Європи про російську військову агресію та зібрати кошти на потреби української армії та пораненим.
На тижні волонтери «Самооборони Волині» зібрали чергову партію «Волинського сухпайка» (103 упаковки), які відправили «кіборгам» в донецький аеропорт, першому територіальному…
Коментарів: 1
Kasia Показати IP 7 Квітня 2015 06:13
You can always tell an expert! Thanks for cottniburing.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus