USD 41.30 41.75
  • USD 41.30 41.75
  • EUR 41.30 41.75
  • PLN 10.40 10.65
Англійська мова: Як легко вивчити часи англійської мови?
Вивчення будь-якої нової теми може викликати труднощі. Труднощі з розумінням предмету, труднощі з викладанням, труднощі з мотивацією вивчення тієї чи іншої теми врешті-решт. Не виключенням є і англійська мова, а саме – її часи.

Часи в англійській мові вивчати можна декількома способами, і ми розповімо вам, як це зробити у найлегший спосіб. Всього їх нараховується шістнадцять (повний їх перелік дивіться тут), проте їх кількість не повинна вас лякати – всі часи підпорядковуються певним правилам та використовуються, в більшості випадків, за певних обставин, що полегшує їх вивчення. Отож, як легко вивчити часи англійської мови?

По-перше, вивчайте їх за окремими групами. Тобто спочатку ви вивчаєте прості часи (Simple Tenses), що є найуживанішими, потім тривалі часи (Continuous Tenses), потім перфектні, потім перфектно-тривалі. Це дасть вам змогу зрозуміти кожну групу часів, а розуміючи це, ви з легкістю будете знати правило утворення будь-якого часу будь-якої групи.

По-друге, використовуйте можливості Інтернету для перегляду шоу, серіалів та фільмів англійською мовою. У такий спосіб ви побачите, коли та за яких обставин використовуєтсья той чи інший час в розмовній мові, у питальних реченнях та заперечних.

По-третє, для запам’ятовування правил написання часу рекомендовано якнаймога частіше писати речення, що вимагають вживання того чи іншого часу, що ви вчите на даний момент. Це закарбує у вашій пам’яті правила, випадки та формулу його вживання, особливо якщо у вас зорова пам’ять.

Використовуючи ці три методи при вивченні часів англійської мови ви зможетевивчити правила, за якими вони формуються та випадки їх використання. Успіхів!
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Шлях європейського розвитку вибрала Україна, а в Європі міжнародне лідерство має англійська мова. Уперше про мовне питання та освіченість населення…
Міністерство охорони здоров’я України пропонує ввести англійську мову у список обов’язкових предметів навчальної програми майбутніх медиків
Невдовзі луцькі студенти матимуть гарну змогу безплатно вивчати англійську мову. Адже Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» спільно з громадською організацією…
Коментарів: 2
Aлла Показати IP 4 Червня 2014 16:27
Допоможуть у вивченні англійської мови бібліотеки. Зверніться у обласну бібліотеку для юнацтва, тут є безкоштовний курс "Англійська 123". Дуже гарна річ і при тому розраховано на різний рівень володіння мовою.
влада Показати IP 11 Вересня 2014 19:20
дякую

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus