USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Вікторія Оверчук: Дитинство у випускників Луцька
Добігає до завершення навчальний рік…Для багатьох хлопчаків та дівчат він стане останнім у стінах рідної школи. І тому наостанок випускники Луцького НВК №26 ось уже п’ятий рік поспіль за кілька днів до свята «останнього дзвоника» символічно прощаються з дитинством.

«Це стало уже справжньою традицією. Щороку ми із захопленням спостерігали як весело та цікаво проводять останні дні у школі одинадцятикласники. Нарешті і нам випала нагода приєднатися до шкільної традиції та попрощатися з дитинством»,- розповідає учениця 11-Б Романів Ярина.

Сьогодні, 15 травня, учні по-справжньому поринули у безтурботні дитячі роки. Коридорами школи вони пересувалися на скейтах та роликах, а в повітрі увесь день кружляли мильні бульбашки та кольорові кульки. Плюшеві іграшки, слинявчики і навіть «пустушки» стали атрибутами дійства. Звісно ж, не обійшлося і без водних пістолетів та т.зв. «базук». Усі мокрі, але які щасливі!

Навіть шкільна форма сьогодні виглядала не так, як завжди. Усі були одягнуті у яскраві майки, кольорові штани, спіднички. На голові у дівчат – дитячі бантики. Усе так, як колись!

«Цей день назавжди залишиться у нашій пам’яті, - ділиться враженнями Кабанова Ірина, учениця 11-Б,- сьогодні все так, як в дитинстві. Ми веселимося, пустуємо. Це справді яскравий момент! Раді, що змогли отримати задоволення самі та подарувати радість іншим!»

І справді, окрім випускників, море емоцій і позитиву отримали також і молодші учні, які спостерігали за веселими витівками старших друзів.

«Це дуже цікаво та захоплююче. Захотілося навіть швидше підрости, аби і собі влаштувати таке свято», - розповідає учениця 6-Б класу Глущук Анастасія.

Педагоги теж не лишилися осторонь – у цей день вони поринають у дитинство разом із учнями (адже всі ми знаємо, що навіть дорослі у душі – все ще бешектливі дітлахи). Хвилюючим для вчителів є цей день, адже він нагадує про наближення дорослого життя для таких рідних учнів. Куратор 11-Б Шостак Наталія не стримує емоцій: «Нам буде дуже важко розлучатися по закінченню навчання. Я пам’ятаю цих хлопчиків та дівчаток ще зовсім маленькими. Здається, зовсім нещодавно, у 5ому класі вони прийшли до мене, такі хороші та милі. І ось уже за два тижні випускний вечір. Час пролетів як одна мить.»

Увесь день учні та вчителі фотографуються на згадку, пригадують смішні історії та курйози із шкільного життя. В усіх справді чудовий настрій, бо ж дитинство – така безтурботна пора. І хочеться, аби вона ніколи не закінчувалася!
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
У разі повного блекауту всі львівські школи стануть цілодобовими пунктами незламності, де львів’яни зможуть зігрітися та зарядити пристрої.
На таких, як «Сармат», потрібно рівнятися кожному: Героя, який прожив насичене, хоч і коротке життя, захищаючи вітчизну, допомагаючи рідним та…
У переддень Великодня сотні вірян прийшли до Свято-Троїцького собору в обласному центрі Волині, щоб освятити великодні кошики. Оскільки через війну…
Коментарів: 1
oli4ka Показати IP 2 Червня 2014 11:47
як цікаво!!!молодці!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus