USD 41.20 41.55
  • USD 41.20 41.55
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.40 10.60
Луцьк Екстремальний: ​Поєднати непоєднуване: роупджампінг на човнах, велосипедах та сноубордах
Є люди, які бояться поглянути вниз із вікна, що знаходиться, скажімо, на другому поверсі багатоповерхівки, а є й такі, кому підкорити висоту у півсотні метрів чи більше – заввиграшки. Однак, для справжніх любителів екстриму літати «без спецефектів» виявилось надто просто. Тому луцькі відчайдухи з ГО «Земля стрибків» та їх друзі навчились поєднувати незвичайне захоплення із різноманітними видами спорту, та іншими цікавими захопленнями.
Зокрема, у розпал зимових свят можна здійснити «круте піке» із дев’ятиповерхівки на сноуборді чи лижах.
У більш теплу пору року стрибунці обирають роликові ковзани або велосипед.
У спекотну літню пору можна стрибнути з будинку у ластах.
Є й любителі здійснити «сплав» бурхливими повітряними потоками на човні.

Для більш м’якого приземлення можна одночасно стрибнути з мотузкою та імпровізованим парашутом за спиною.
Ну а найбільші оригінали під час польоту можуть осідлати мітлу або «заграти» на гітарі.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Благодійний роупджампінг під гаслом «Збережи дитині життя» відбудеться 8 та 9 листопада на уже звичному для усіх охочих «полоскотати нерви»…
Луцькі роупджампери запрошують усіх вільних та відчайдушних зробити свій жовтень шаленим
«Не роупджампінгом єдиним», - жартують молоді люди з молодіжної громадської організації «Земля стрибків», натякаючи на те, що іноді потрібно змінювати…
Коментарів: 1
Павло Показати IP 13 Січня 2015 19:42
Ви - божевільні!!!! Вам що жити не хочеться? Ніколи і ні за які гроші не пішов би стрибати як ці придурки!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus