USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
14 Квітня 2014 17:57
0
Усіх, хто читатиме мій пост, попереджаю – це не агітація. Просто наболіло. Це ж скільки з нас, українців, ще будуть знущатися!? Здавалося, що після таких побоїщ на Грушевського та Майдані, втрати стількох молодих хлопців, навіть у самого байдужого мало б з’явитися відчуття відрази та ненависті до людей, яким колись ми повірили та проголосували за них. Так спозоритися, як це зробила Партія регіонів, треба вміти…

А тепер нас знову дурять! Я задаюсь питанням – яким чином Порошенко може мати високі рейтинги? Яка бабця в селі знає, хто він такий? Юльку знають всі, Ляшка з вилами та гей-репутацією – теж, Ярош, Богомолець з’явилися недавно та все ж про них говорять, а тут Порошенко! «Солодкий» олігарх, який не так давно потерпав від росіян, бо ті не впускали на свою територію його цукерки, збирався закривати заводи чи не по цілій Україні, - тепер йде у Президенти. До речі, вам не здається дивним, що навіть попри вторгнення РФ в Україну, рошенівські цукерки продовжують їхати до російських магазинів?

Вчора під його візиту в Луцьк найперше, що здивувало – хто очолив виборчий штаб на Волині. Володимир Гунчик – керівник луцького автозаводу «Богдан». Мені, як людині небайдужій, яка цікавиться життям свого міста, пригадується, як за мерства Шиби Луцьке підприємство електротранспорту уклало з «Богданом» кабальну лізингову угоду, після якої депо який рік на межі банкрутства через боргові зобов’язання. Хороша кандидатура – Гунчик!Міг би виступати з лозунгом: «Знаю, як ввігнати в пожитттєві борги!». Картавий Шиба теж не кращий – і тут пригрівся, супроводжував Порошенка до Володимира… Ганьба! І ще комусь язик повертається назвати його «майданівцем», революціонером. Нічогенький такий захисник народу – за купку грошей перебіг на бік Порошенка, який був засновником Партії регіонів. До речі, цієї плями Петро Олексійович у своїй біографії не приховує. Вікіпедія пише: «На початку 2000 року залишив СДПУ(О) і створив фракцію «Солідарність», згодом — партію «Солідарність». Остання восени того року увійшла до Партії регіонального відродження «Трудова солідарність України» (згодом — Партія регіонів)».

А читаючи вчорашні коментарі, з’ясувала, що його виборчі штаби у районах очолюють колишні голови РДА – члени Партії регіонів, - Жанна Савчук, Іван Вовк…У мене був шок.

Майданівці мерзли та помирали точно не за ще одного президента-олігарха, вихідця регіоналів. І не треба мене переконувати, як це роблять мої родичі, що Порошенко вже накрав достатньо, тому, коли прийде до влади, не напихатиме свої кишені… Ага, ваші почне напихати! Багата людина ніколи не зрозуміє потреб бідних пенсіонерів, студентів, матерів-одиначок. І байдуже йому буде, скільки коштує хліб, бензин і т.д. Думаю, буде ще гірше, бо переслідуючи головну мету – розкрутити свій бізнес, почнуть потерпати цукрові заводи, яких на Волині і без того лишилися одиниці. Коротше, «насолодить» Порошенко нам по повній програмі.
читайте у блозі
Система Orphus