USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Зручні ВН: Що нового у ВН: №1
«Маленький хлопчик на виставці авангардного дизайну з запитанням до автора творіння:

  • Дядю-дядю.., а Ви це самі зробили?
  • Так!
  • Ну, Ви – ненормальний…» :D

Ну, що ж, Волинські Новини таки змінилися. Нарешті.

Любимо оптимізовувати роботу, робити більше справ, використовуючи при цьому мінімум зусиль. Ні, це не користувач став лінивий – це час, коли поряд все не те, що біжить, а летить із шаленою швидкістю, змушує нас бути саме такими. В іншому випадку ми просто лишимося позаду. А така позиція нікого, очевидно, не влаштовує.

Попереджаємо одразу: Волинські Новини – в процесі змін, тобто те, що ви бачите, - лише початок. Хтось скаже – вдалий, хтось таку думку спростує, але те, що це - рух, заперечити важко.

У пості № 1 ми наголосимо на соціальних мережах. Так-так, давно вже час. ЧАС – для опції, яка економить ЧАС.

  • - На коли це треба зробити?
  • - На позаторік.

Перепрошуємо за затримку, але Волинські Новини таки стали зручними для користувачів мережі.
Тому вже сьогодні пропонуємо вам:

  • - авторизуватися на сайті за допомогою ваших акаунтів у фейсбуці, вконтакте, google;

  • - приєднатися до наших пабліків знову ж таки у FB, VK та Twitter. Можливо, в «соціалках» ви буваєте частіше, тому й там ми хочемо бути поряд;


  • - окрім того, будемо раді та вдячні, якщо ви висловлюватимете своє ставлення до опублікованого нами матеріалу, лишивши так званий «like» - через акаунти у соцмережах. Оцініть нашу роботу, змотивуйте працювати більше і якісніше;


  • - пропонуємо вам також ділитися, або, як каже наша молодь, «шарити», публікації до себе на сторінки в соціальних мережах – але лиш у тому випадку, коли ви хочете розповісти про них вашим знайомим та друзям. Погодьтеся, симпатичний пост із фото на стіні вашого акаунту виглядає привабливіше і інформативніше, аніж просто посилання в повідомленнях.


  • - Однак «лайкати» можна не лише публікації, а й конкретні фото, які, на вашу думку, заслуговують визнання.



До речі, про фото – згодом. Ми працюємо над цим.

Хтось із мудрих сказав, що рухатися у неправильному напрямку – це ще гірше, ніж стояти на місці, тож, сподіваємося, що ми обрали правильне спрямування, а ви – як ті, для кого це все відбувається, всіляко тому сприятимете.

Разом з ІА ВН. Достовірно. Аргументовано. Оперативно.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Технологічні гіганти YouTube, Facebook, Twitter і Microsoft заявили, що спільно працюватимуть, щоб усунути можливість поширення терористичної пропаганди на своїх сайтах
Ні нинішній, ні екс-голова Волинської обласної держадміністрації не використовують можливості конвергентних медіа, до яких належать і соцмережі, для безпосереднього контакту…
Блокування в Україні російських соцмереж «ВКонтакте» та «Одноклассники» дивним чином…
Коментарів: 2
Експерт Показати IP 4 Грудня 2013 08:43
маєте ще багато проблем з тим що зараз запустили. доведіть спочатку цю версію до толку і вже потім будете рухатись далі ;)
Анонім Показати IP 4 Грудня 2013 16:33
ясно все з Вами.. ну і самі читайте свої новини..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus