USD 41.20 41.55
  • USD 41.20 41.55
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.40 10.60
Олександр Волянюк: Маріонетка в руках «Континіума»
Свій допис я розпочну з окремих фактів, які запозичу у Тараса Чурила. Не знаю, хто він, але, очевидно, що Чурило навчався на одному потоці у ВДУ на спеціальності політологія. «І вже тоді Только мав завдатки молодого, амбітного політика та громадського діяча, тому йому було не до лекцій і семінарів. Краще було поносити прапор якоїсь із політичних партій і отримати за це свої 30 гривень, а потім випити пивка в «лєтніку» біля «істфаку», - пише Чурило.

Похвально, що кар’єру політтехнолога Толік розпочав із того, що роздавав листівки за тодішнього кандидата на посаду Луцького міського голови Богдана Шиби,сподіваючись на певні «привілеї» після його перемоги. І варто відзначити, що він їх отримав, адже саме за часів «правління» Шиби колосальні кошти виділялися на розвиток молодіжних програм та центру національно-патріотичного виховання молоді, які згодом «осідали» в кишенях наших «патріотів».

І ще одна цікава цитата Чурила: «Коли на Волині розпочалася Революція Гідноності, «політтехнолог з досвідом» Анатолій Котлюк теж хотів бути «в темі», тому його завжди можна було бачити в перших рядах, але коли «пахло смаженим», активіст завжди піджимав хвоста.

А далі цитувати Чурила не буду, бо це вже лірика.

Як на мене, своє «ім’я» Анатолій Котлюк здобув, ставши головним редактором жовтого «ВАРу», яке займалося не розслідуваннями, а політичними заказухами Лапи (Ігор Лапін – народний депутат).

Гроші не пахнуть, та все ж закінчуються. І коли кошти у Лапи закінчилися на утриманні команди «ВАР», «Котлюк і К» переходить під крило пані Палагути (Олена Палагута - людина з групи «Континіум», директор ТзОВ «ДЛРКК «Ріксос Прикарпаття»), підтримуючи все ж зв’язок з попереднім роботодавцем. Толік став голредактором ВолиньPostу, ідейним натхненником якого і є Палагута.

Та справжньою «золотою жилою» для Толіка залишається Степан Івахів та група «Континіум», де він і продовжує працювати, «засукавши рукави», бо ж для Континіуму 100 тисяч гривень туди чи сюди, сума невелика.

Мене і досі дивує недалекоглядність такого сильного менеджера як Олена Палагута, адже, відверто кажучи, статті видання «ВолиньPost» ледь дотягують до рівня районної газети. Тому чекати довго не доведеться, і «копня під зад» Толіку Котлюку, ймовірно, дадуть вже найближчим часом. Та варіантів для «перспективи» є багато, адже на допомогу може прийти «Самопоміч» чи, скажімо, «Опозиційний блок».

Навіщо я це пишу – лише для того, щоб люди зрозуміли, що теми, які розвиваються на сайті ВолиньPostпро мене, є банальною заказухою опонентів. І Анатолій Котлюк, як головний редактор цього видання, є прямим виконавцем власника сайту.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Всі люди заробляють «на хліб з маслом» по різному, хтось працює на заводі, хтось лікарем чи вчителем, юристом чи економістом.…
Прочитавши на днях статтю про Юлію Вусенко, яку опублікувало Інформаційне агентство Волинські Новини, а також з огляду на ті події,…
Нещодавно вітчизняний інтернет-простір сколихнула чергова інформаційна бомба, оприлюднена у Facebook. На запит голови парламентського комітету з питань свободи слова народного…
Коментарів: 4
Зна хто Чурило Показати IP 3 Квітня 2017 22:26
Це Мішка Гунчик
Суддя Показати IP 4 Квітня 2017 10:19
Саша Волянюк, прийди на суд, бо приведуть під вартою!
Здивований Показати IP 7 Квітня 2017 17:06
До автора. Так Волиньпост же "лежить", чи вони його для вас в автономному режимі роблять?
Лучанка Показати IP 11 Квітня 2017 12:04
Сорм читати пане Волянюк вашу постійну заказуху. Цим ви людям очі не відкриєте, не думайте, що всі такі дурні. Усі мають право мати іншу думку, яка на щастя відрізняється від вашої

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus