USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Життя та соціальна робота церкви Царство Боже, Луцьк: Волинські протестанти в Нідерландах в молитві за мир на Донбасі
Група служителів протестантських церков з України, у т.ч. з Волині, з 30 травня по 3 червня 2016 року перебувала у м. Амстердам Королівства Нідерланди на щорічній міжнародній конференції Глобальної Співдружності Служителів /ГСС- англ. «Ministers Fellowship Global» MFG/. Партнерами заходу стали священнослужителі країн США, Канади та Австралії, а також християнські проповідники багатьох європейських країн. Під егідою головної теми конференції «Пріоритетність Біблійного напрямку» її учасники обговорили низку питань, пов’язаних з євангелізаційною роботою християнських спільнот на теренах сучасної Європи.

У розрізі піднятих проблем сучасності спікер української делегації єпископ Духовного Управління християнських церков «Царства Божого» (м.Луцьк) Олександр Рудинець виступив із прямим зверненням до присутніх керівників та представників зарубіжних протестантських об’єднань. Він відзначив, що Україну протягом багатьох століть намагаються загарбати завойовники як із заходу, так і зі сходу. Український народ зажди прагнув до свободи і всіма можливими силами протистояв ворожим нападам. Протягом останніх двох з половиною років Україна перебуває у стані «неоголошеної війни» з Росією та її підшефними сепаратистами.

Український пастор зауважив, що тільки разом, об’єднавши зусилля всіх християн світу, вітчизняні протестанти та віруючі різних конфесій зможуть дати відсіч агресору. Адже «п’яний ведмідь», загарбавши Україну, не зупиниться, а піде далі в європейську домівку.

Таким чином, волинські протестанти, озвучивши проблему бойових дій на сході країни, закликали світову спільноту сказати «стоп» війні та примусити Кремль відмовитись від своїх імперіалістично-радянських, територіальних претензій до України.

За результатами проведеної міжнародної конференції лідери церков ГСС висловили підтримку своїм українським одновірцям, закликали всесвітню християнську спільноту консолідуватися та пообіцяли посприяти в організації збору гуманітарної допомоги для постраждалих від нападів російсько-терористичних військ в окупованих районах Донецької та Луганської областей.

Українські та закордонні протестанти, віруючі усіх конфесій світу закликають лідерів своїх країн зупинити розгортання бойових дій на території сучасної Європи, нагадують про її жахливі наслідки та просять молитися за мир у світі, звертаючись до усіх людей планети не бути байдужими…
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Християни Нідерландів підтримують ініціативи України у євроінтеграції і ініціюватимуть збір підписів на користь України в референдумі що проходитиме в Нідерландах
У Росії доносять на сусідів, депутатів і навіть власних дітей, адже війна в Україні підняла хвилю «стукацтва».
Десантник з позивним "Тайфун", який наразі боронить країну у місті Щастя, вважає, що мінські домовленості — це договір про капітуляцію…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus