USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Горнік Вікторія: Рідна держава зараз і в майбутньому
Слава Україні!

Хочу запропонувати Вам, мій погляд на нинішній стан в Україні, погляд молодої людини. Можливо, мої щирі слова допоможуть декому до кінця збагнути свої політичні погляди. Надіюсь це стане поштовхом для правильних дій як молоді, так і досвідченішого покоління.

День закінчився і кожен думає: «А що буде завтра?». У всіх свої плани на день, на тиждень, на місяць. І кожен очевидно знає, чого він хоче від наступного дня, але ці плани можуть не здійснитись. Завтра може не настати.

Яким я бачу світ через 20 років?.. Відповідь на це питання для мене напряму залежить від майбутнього моєї держави.

Тому уявляючи майбутнє України, треба добре вивчити її минуле, оскільки часто відповіді на якісь складні нинішні питання лежать у витоках минувшини.

Мало хто замислювався, що буде через століття з нашою країною. Напевне, хтось і думав але недовго. Мене це хвилює щодня, кожну годину, кожну хвилину, тому що я хочу, щоб мої діти, внуки жили в освіченій, мирній, всемогутній країні, яка ні від кого не залежить, вона все може сама, щоб кожен громадянин жив, не турбуючись, що завтра може бути війна або кінець світу. Мрії завжди красиві. Їх по-різному уявляють і здійснюють люди. Художники — у полотнах. Композитори — в музиці. Письменники — у слові. Чим вище злітаєш у мріях, тим більше притягає вона людей і стає ніби ближчою. Мрія — стосила. Бо помножена на тисячі мрій. А отже, невмируща. А отже, всепереможна.

Усі наші мрії — то сходинка до дійсності. Ще у XVIII столітті відомий німецький публіцист і сатирик зауважив: «Майбутнє має бути закладене в теперішньому». Що це означає? Це означає, що ми повинні не дивитися собі під ноги й вирішувати тільки сьогоденні проблеми, а дивитися далі, за небокрай, планувати своє й державне життя таким чином, щоб прийдешні покоління не переробляли (як це зараз спостерігається) чи то державний устрій, чи то Основний закон, а продовжували рухатися в одному напрямку. Той напрямок легко визначається одним реченням: «Напрямок, де кожному українцеві буде добре жити».

А зараз? Що зараз? Всім серцем і душею я зараз разом з тими Героями, які відстоюють наше майбутнє. Майбутнє справді вільне, демократичне і незалежне. Ці справжні патріоти, націоналісти самі кладуть голови під кийки. І за що? За нас з вами, невдячних, таких до болю недалекоглядних, яким все одно на все і на всіх. Невже за це колись боролись наші прадіди? Невже таких внуків вони хотіли мати? Вони робили все, щоб примножити багатства й красу рідної землі, працювали для зростання добробуту своєї Вітчизни.

Сьогодні Україна починає утверджуватися серед цивілізованих країн Європи. Я переконана, що вона стане на одному рівні з цими країнами, що наш народ нарешті здобуде омріяне щастя і добробут.

Так хочеться, щоб рівень життя нашого народу дорівнював рівневі розвитку української культури, літератури. Тут ми маємо найбільший скарб. Наші митці, будучи справжніми синами й дочками України, уславлювали рідну мову, у якій відобразилась уся історія народу, все його життя.

Ви хочете знати вихід з теперішнього пекла? Вихід є і дуже простий: нам потрібен президент, що працює на народ.

І головне, щоб він був справжнім патріотом. Навіть не професіоналом, а саме патріотом. Щоб він не повторив помилок минулого, наприклад 1654 року, після чого Україна стала рабом на 337 років. Майбутнє України, на жаль, перебуває в руках нинішніх політиків, тому тільки громадянське суспільство може стати противагою партійним амбіціям. Але його навіть за десять років сформувати неможливо. Мені здається, що на це має бути добра воля політичної еліти. Тобто кожен політик повинен працювати на благо України, а не на благо іншої держави чи за певні гроші на користь іншої країни.

Про майбутнє світу я можу сказати, що все буде добре, якщо Україна буде зі Світом, а не з певною його частиною. А щодо майбутнього України скажу лиш: «Господи, зглянься на цю землю, благословенну Тобою. На люд український, виведи народ мій з блуду столітнього. Дай кожному з нас розум і терпіння».
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Першокласниця ЗОШ №1 з Володимира-Волинського Анна Омельчук потрапила в ТОП-100 «Майбутнє України.Діти»
«Прийняття закону про ленд-ліз Україні свідчить про впевненість американського суспільства в нашій перемозі», – переконаний історик, політолог Тарас Літковець. За…
Коментарів: 7
Махмуд Ряхтям Сулейм Показати IP 12 Січня 2014 16:52
Майбутнє за ісламом. В Кийїві-"матері городов руських" вже лунає Азан. Збудована мкчеть. Будуємо ще одну. Вся Європа ісламєєзірується. В деяких містах скасовано свято різдва. Для чого воно-там ісламська громада. Європа деградує. Беззастережно, невпинно, незворотнє. "Гєйізація" , нівєліровка культурних цінностей, деградація освіти-робить свою справу. Відомий приклад ідіотізма - http://businessmsk.livejournal.com/609030.html Ведущие детской передачи - "Струя Мочи" и "Какашка" В Швеции местные «Спокойной ночи, малыши» ведут «струя мочи» и «какашка». Эта телепередача- «Biss & Kajs», очень популярна среди детей, главными героями являются «струя мочи» и «какашка». Каждый выпуск передачи к ним приходит гость — один из органов человеческого тела, например, героем этой передачи стала «жопа»: Видео (у кого не хватит терпения полностью посмотреть этот образец современного искусства, отмотайте в конец, там незабываемый танец): http://youtu.be/6nik09QG5Ds Україна активно переймає подібні "цінності". Це добре. Ви самі робите нашу справй. Для прикладу- населення України скортилось до 42 млн 486,4 тыс человік (було 52 млн). Ця стаття лише однозначно підтверджує нашу правоту. Автор ніколі не зрозуміє що я правий. Занадто заражена фемінізацієй, гендерної рівністю і іншим ліберальним лайном. Дитинко, пиши більше, краще. Пропагуй ці "європейськи цінності". Це дуже добре.
Педагог Показати IP 15 Січня 2014 09:28
Слухай, Махмед-Магомед в Угли, чого дитину ображаєш? Вона ще маленька, щиро вірить в те що дорослі говорять. Мізки запомбовані шкільною дуркой. Не чіпа, хай тішиться казками про незальожну УкраЙону.
Анонім до Педагог Показати IP 15 Січня 2014 14:54
Мушу Вас запевнити, що у мене є свій власний погляд. Звичайно, я слухаю "що дорослі говорять" - це елементарні норми ввічливості. На рахунок, як Ви висловились, "шкільної дурки", то мушу Вас запевнити, що особисто я і діти, які вчились у моїй школі цього не відчули. Небагато патріотів виросло з такої школи, ми потрапили в той період, коли яник всіма силами рвався до влади і школа до певного часу його підтримувала. Тож я аж ніяк не можу бути зазомбована "шкільною дуркою". Маючи елементарні знання істрорії Укриїни і хоча б крихту поваги до Предків ми хочемо продовжити їхню справу заради майбутніх поколінь, так як Вони робили це заради нас. І я точно знаю, що прийде час для України... СЛАВА НАЦІЇ!
Махмуд Ряхтям Сулейм Показати IP 15 Січня 2014 18:19
Робіть свою "дєржаву". А наши жінки роблять дітей, а не пишуть дурню. А Ви пишить, пишить. Нас вже більше мілліона, а Вас с кожним роком меньше, а було "нас 52 мілліони" Пишить. Проповідуйте гендерну рівність, прямуйте в ГєйРопу. В київі вже тричи на день чути Азан! Почуєте і на Волині.
Анонім до Махмуд Ряхтям Сулейм Показати IP 16 Січня 2014 00:24
Ніхто не змушуватиме Україну узаконювати нетрадиційні стосунки! Якщо захоче - узаконить, ні - то ні.
Скептик до Анонім Показати IP 17 Січня 2014 11:57
Схоже, що "Анонім" сациклілся на слове "мушу". В одному абз. це слово двічи, в наступному комменті ще раз. Комплексує дитинчатко. Рановато copipast масмедійной туфти на форуми викладати. Свої думки треба мати. А то, шедеврально-"Надіюсь це стане поштовхом для правильних дій як молоді, так і досвідченішого покоління". Ніс не доріс дорослих вчити. D.S.Дитячий егоцентризм, або ще гірше-інфантєлізм.
Махмуд Ряхтям Сулейм Показати IP 16 Січня 2014 13:01
Анонім, або вонаж Вікторія Горнік не розуміє, що будь який мусульманін буде тільки радіти поширенню нетрадиційних взаємин седед європейців. Це скоротчення населення. Кращого джіхада проти гяурів не знайти. Такими темпами європейців через 25 років буде вдвічи меньше. Іншалла!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus