USD 41.30 41.75
  • USD 41.30 41.75
  • EUR 41.30 41.75
  • PLN 10.40 10.65
Робота пенітенціарної системи у Волинській області: Засідання комісії з питань захисту прав дітей
Кожна дитина потребує піклування і доброзичливого ставлення до себе, відчуття своєї необхідності. Ці чинники впливають на здоровий розвиток дитини, формування її особистості, моральних та етичних норм.

Завданнями щодо розвитку сімейних норм виховання для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування керувалися члени районної комісії з питань захисту прав дитини на черговому засіданні.

Засідання комісії відбулося 27 січня 2016 року за участю начальника Іваничівського районного сектору кримінально-виконавчої інспекції капітана внутрішньої служби Миколи Кондратюка, який, власне, включений в склад районної комісії.

Заступник голови районної державної адміністрації Людмила Войтович зазначила: «За будь-яких обставин інтереси та права дітей мають стояти на першому місці. Саме тому влада сьогодні докладає максимум зусиль для послідовного впровадження державної соціальної політики з підвищення стандартів життя, направлених, насамперед, на захист прав дітей».

На розгляд комісії виносилася низка питань, зокрема про затвердження індивідуального плану соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

З числа осіб, які опинилися у складних життєвих обставинах є 2 неповнолітніх, що перебувають на обліку Іваничівського районного сектору КВІ. Батьки цих дітей за певних обставин позбавлені батьківських прав, тому для цієї категорії осіб було призначено опікунів.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
В рамках проведення Всеукраїнського тижня права, з метою піднесення значення міжнародних традицій у вихованні осіб, позбавлених волі, формування їх правової…
В Ковельській виховній колонії відбулося інтерактивне навчання за просвітницько-профілактичною програмою "Вибір-10"
В Луцькому слідчому ізоляторі управління ДПтС України у Волинській області відбулась розширена оперативна нарада щодо підведення підсумків службової діяльності установи…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus