USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Робота пенітенціарної системи у Волинській області: Як на Волині засуджені відзначили Різдво
Нещодавно українці відзначили одне з найбільших християнських свят – Різдво Христове. В рамках відзначення цього свята в установах виконання покарань Волинської області відбулася низка різнопланових заходів.

Протягом святкових днів засуджені переглядали святкові телепередачі, з ними проводили виховні години щодо святкування новорічних та Різдвяних свят та фізкультурно-оздоровчі заходи: турніри з настільного тенісу, змагання з шахів та шашок.

В Маневицькій виправній колонії №42 було проведено низку богослужінь. Представники релігійних громад привітали засуджених з Різдвяними святами та прославляли Ісуса Христа у своїх проповідях. Варто відзначити Божественну літургію, що відбулася за участю священнослужителів Маневицького Свято – Воскресенського Храму УПЦ з нагоди дня святої Анастасії – покровительки засуджених. Також засуджені зустрілися з представниками релігійних організацій – «Християни Віри Євангельської» та «Ковчег». Силами громади церкви «Ковчег» був поставлений Різдвяний вертеп. Засуджені відділень оформили стінні газети по відділеннях СПС, кращі роботи яких висвітлені на стенді наочної інформації житлової зони.

В період Різдвяних свят в Цуманській виправній колонії №84 були проведені богослужіння за участю різних представників релігійних громад. В актовому залі відбувся показ тематичної Різдвяної вистави, учасниками якої стали представники церкви Християн Віри Євангельської.

В Ковельській виховній колонії в період свят в клубі установи проведено святкову зустріч засуджених з представниками Волинського об’єднання Церков «Християн віри Євангельської». Гості привітали присутніх з Різдвом Христовим та продемонстрували Різдвяну постановку «Народження Ісуса Христа». Також гурт «Емануїл» заспівав для вихованців декілька різдвяних пісень. По завершення свята засуджені отримали солодкі подарунки.

З Різдвяними привітаннями прибули до вихованців колонії протоієрей Василь Сергійчук та учні недільної школи Свято-введенського храму. Василь Сергійчук привітав засуджених з Різдвом Христовим, а учні недільної школи, у свою чергу, продемонстрували концертну програму традиційного вертепу.

Святкові заходи проведено і в Луцькому слідчому ізоляторі. Зокрема, семінаристами духовної семінарії була продемонстрована театральна сценка «Різдвяний вертеп». Неповнолітнім ув’язненим та засудженим господарчої обслуги роздали святкові солодкі подарунки.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
12 грудня 2015 року представники «Української Місії Благовістя», та спонсори місії - громадяни Федеративної Республіки Німеччини відвідали Ковельську виховну колонію…
В управлінні ДПтС України у Волинській області підведено підсумки проведення в підпорядкованих структурних підрозділах області спеціальних операцій під умовним найменуванням…
28 листопада вихованці Ковельської виховної колонії взяли участь в соціологічному дослідженні «Вразливість до торгівлі людьми та рівень обізнаності щодо явища…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus