USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Робота пенітенціарної системи у Волинській області: Вихідні дні у виховній колонії на Волині
Під час вихідних днів в установах Волині відбулися культурно-масові та фізкультурно-спортивні заходи із засудженими.

Так, в Ковельській виховній колонії за участю Голови Ради центру профілактики «Вибір-10» Валерія Рябухи, старшого викладача кафедри загально-юридичних дисциплін Чернігівської юридичної академії Державної пенітенціарної служби України Дмитра Шевченка та курсантів академії Оксани Клещ і Дарини Щекотіхіної проведені тренінгові заняття. У школі підготовки засуджених до звільнення відбулося лекційне заняття на тему: «ЗУ «Про соціальну адаптацію осіб, які відбувають чи відбули покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк»».

В Маневицькій виправній колонії №42 відбулася зустріч засуджених з представниками релігійної організації «Ковчег». В кімнатах виховної роботи із засудженими відділень СПС проведено лекції на теми: «Порядок настання та застосування заохочувальних норм законодавства», «Праця засуджених до позбавлення волі».

В Цуманській виправній колонії №84 між засудженими відділення №1відбувся турнір з шахів та шашок. В кімнатах виховної роботи провели лекції: «6 грудня – День української армії. Історія українського війська».

Протягом вихідних днів в Луцькому СІЗО відбулася зустріч з представниками Української місії «Благовістя». У вільний час засуджені читали пресу, художню літературу та переглядали телепередачі.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Напередодні Нового року Волинська обласна організація Всеукраїнської профспілки персоналу органів та установ пенітенціарної служби України організувала новорічний ранок для дітей…
В рамках вихідного дня християнський гурт «Маханаїм» виступив з концертною програмою для засуджених Маневицької виправної колонії №42. Благодійний концерт для…
Напередодні Новорічних та Різдвяних свят засуджені, які утримуються в установах виконання покарань та Луцькому слідчому ізоляторі, активізують діяльність щодо налагодження…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus