USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Робота пенітенціарної системи у Волинській області: В управлінні ДПтС України в області відбулася оперативна нарада за участю працівників кримінально-виконавчої інспекції
24 грудня 2015 року в управлінні ДПтС України у Волинській області відбулася оперативна нарада за участю працівників кримінально-виконавчої інспекції.

Від управління в нараді прийняли участь: начальник управління полковник внутрішньої служби Олександр Герасимчук, заступник начальника управління підполковник внутрішньої служби Юрій Безушкевич та начальник сектору кримінально-виконавчої інспекції підполковник внутрішньої служби Сергій Матвіюк.

Під час наради начальник управління Олександр Герасимчук окреслив основні вимоги щодо виконання плану заходів по реалізації Закону України «Про пробацію». Заступник начальника управління Юрій Безушкевич довів до присутніх загальний стан справ щодо діяльності кримінально-виконавчої інспекції області. Сергій Матвіюк розповів про результати перевірки службової діяльності Камінь-Каширського, Любешівського, Ратнівського районних секторів кримінально-виконавчої інспекції, а також довів вказівки і накази з питань діяльності служби.

В рамках наради було проведено День дисципліни серед працівників КВІ Волинської області.

На завершення заступник начальника управління Юрій Безушкевич привітав працівників інспекції з прийдешніми новорічними та Різдвяними святами і вручив подарунки для дітей співробітників від Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна».
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Кожного року 1 грудня в Україні відзначають День боротьби зі СНІДом, головна мета якого – звернути увагу суспільства на цю…
Напередодні новорічних та Різдвяних свят представники християнської місії «Українська місія Благовістя» здійснили візит до Ковельської виховної колонії.
19 січня 2016 року вихованці Ковельської виховної колонії управління ДПтС України у Волинській області відзначили одне з найбільших свят різдвяного…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus