USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Робота пенітенціарної системи у Волинській області: На Волині відбувся турнір із шахів та шашок серед засуджених
Протягом вихідних днів в установах виконання покарань області відбулося низка заходів.

Між засудженими відділень СПС №1 Маневицької виправної колонії (№42) відбувся турнір із шахів та шашок. Психологом установи проведено релаксаційне заняття за допомогою аудіо та відеоапаратури. Крім того, засуджені зустрілися з представниками релігійної організації «Християни Віри Євангельської».

Вихідний день засуджених Цуманської виправної колонії №84 урізноманітнили турніром із шахів та шашок, який відбувся в кімнатах виховної роботи. В турнірі прийняли участь засуджені відділень №1, №2 та №3. Також було проведено лекції на теми: «Порядок та підстави застосування до засуджених заохочувальних норм законодавства», «Розпорядок дня в установах виконання покарань».

Вихованців Ковельської виховної колонії відвідали представники релігійної організації «Місія Благовістя», які приїхали з масовим заходом та концертною програмою. Захід був приурочений новорічним та Різдвяним святам. По завершенню заходу кожному засудженому подарували солодкі подарунки та гігієнічні набори. Крім цього, черговим вихователем було проведено лекцію на тему: «Європейські пенітенціарні правила».

В Луцькому слідчому ізоляторі проведено лекцію на тему: «Католицьке Різдво». В спортивній кімнаті між неповнолітніми відбулося змагання з тенісу. У вільний час засуджені писали листи, читали художню літературу, переглядали телепередачі.

В усіх установах виконання покарань області пройшли інформаційні години про останні події країни та світу.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
В управлінні Державної пенітенціарної служби України у Волинській області відбулася міжконфесійна зустріч представників релігійних організацій, що залучені до душпастирської роботи…
В рамках Тижня профілактики суїциду та з нагоди Всесвітнього дня боротьби із суїцидом, в період з 21 по 27 грудня…
Щорічно у четверту суботу листопада в Україні вшановують жертв Голодоморів. У зв’язку із цим в органах і установах управління Державної…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus