USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Робота пенітенціарної системи у Волинській області: В Маневицькій ВК-42 відбулося засідання комісії
14 січня 2016 року в Маневицькій виправній колонії №42 відбулося чергове засідання комісії щодо застосування до засуджених заохочувальних норм законодавства з використанням відеоконференційного зв’язку.

Комісія відбулася за участю заступника начальника управління підполковника внутрішньої служби Юрія Безушкевича та начальника сектору соціально-виховної та психологічної роботи капітана внутрішньої служби Андрія Єфімова.

Під час засідання було розглянуто 28 матеріалів засуджених щодо можливого застосування до них заохочувальних норм законодавства.

Після розгляду матеріалів комісією Маневицької ВК-42 було прийнято рішення клопотати перед Маневицьким районним судом Волинської області про умовно-дострокове звільнення від відбування покарання одному засудженому (відповідно до ст. 81 Кримінального кодексу України).
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
В рамках Тижня профілактики суїциду та з нагоди Всесвітнього дня боротьби із суїцидом, в період з 21 по 27 грудня…
15 січня 2016 року в управлінні ДПтС України у Волинській області начальник управління полковник внутрішньої служби Олександр Герасимчук провів робочу…
Напередодні Нового року Волинська обласна організація Всеукраїнської профспілки персоналу органів та установ пенітенціарної служби України організувала новорічний ранок для дітей…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus