USD 41.30 41.75
  • USD 41.30 41.75
  • EUR 41.30 41.75
  • PLN 10.40 10.65
Робота пенітенціарної системи у Волинській області: В Ковельській виховній колонії відбувся конкурс фахової майстерності
14 грудня 2015 року на базі професійно-технічного училища Ковельської виховної колонії управління ДПтС України у Волинській області відбувся конкурс фахової майстерності серед учнів за спеціальністю «штукатур». Конкурс проходив під керівництвом майстра ПТУ Леонтія Цехоша.

Учасникам випала хороша нагода проявити себе з найкращого боку, показати, чого вони навчилися в професійно-технічному училищі протягом часу перебування в установі.

Програма конкурсу включала виконання завдань теоретичного та практичного етапів. Теоретичний включав перевірку професійно-теоретичних знань з навчальних предметів. Завдання практичного етапу передбачали виконання штукатурки площею 2 м2 на одного учасника. Оцінювалася не лише якість виконання завдання, а й швидкість. Кожен намагався показати свою вправність та майстерність.

За роботою вихованців спостерігало керівництво установи, яке відзначило хороший рівень фахової майстерності хлопців. Переможці конкурсу отримали подяки від керівництва училища та гігієнічні набори.

Проводити подібні конкурси серед осіб, що відбувають покарання, стало хорошою традицією установи, оскільки засуджені залучаються до корисної праці, а це, в свою чергу, сприяє їхньому виправленню та створює готовність до самокерованої правослухняної поведінки.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
За підтримки «Української місії Благовістя» в Луцький слідчий ізолятор завітав ляльковий театр. Діти працівників установи змогли насолодитися чудовою виставою, яка…
Напередодні Новорічних та Різдвяних свят засуджені, які утримуються в установах виконання покарань та Луцькому слідчому ізоляторі, активізують діяльність щодо налагодження…
Під час вихідних днів в установах виконання покарань управління ДПтС України у Волинській області відбулося ряд культурно-масових заходів із засудженими.
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus