USD 41.30 41.75
  • USD 41.30 41.75
  • EUR 41.30 41.75
  • PLN 10.40 10.65
Робота пенітенціарної системи у Волинській області: В Ковельській виховній колонії, що на Волині, відбулися заходи, приурочені Всесвітньому тижню права
В рамках проведення Всеукраїнського тижня права, з метою піднесення значення міжнародних традицій у вихованні осіб, позбавлених волі, формування їх правової освіченості, в Ковельській виховній колонії була організована зустріч вихованців установи та представників державних і громадський організацій.

Установу відвідали: представники громадської організації «Найщасливіша», головний спеціаліст Ковельського міськрайонного відділу юстиції Мирослава Тойб, начальник відділу з попередньої роботи із клієнтами громадської організації Ковельського місцевого Центру надання вторинної правової безоплатної допомоги Ольга Чих та головний спеціаліст Марина Божен, начальник Ковельського міського центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді Тетяна Мєдвєдєва.

Представники громадської організація «Найщасливіша» провели лекцію на тему: «Реалізація і захист прав людини».

Мирослава Тойб розповіла про права людини та громадянина, визначені Конституцією України, а також основні положення Загальної декларації прав людини.

Ольга Чих та Марина Божен надали інформацію про первинну та вторинну правову допомогу, що надається безкоштовно.

Начальник ССД Ковельського міськвиконкому Жанна Вельма окреслила основні моменти надання допомоги неповнолітнім після звільнення з місць позбавлення волі.

Тетяна Мєдвєдєва розповіла вихованцям про допомогу відповідними центрами після звільнення з місць позбавлення волі.

Вихованці установи виявили неабияке зацікавлення до інформації, яку їм доводили, так як ставили багато запитань і в результаті – отримали на них вичерпні та кваліфіковані відповіді.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
21 січня 2016 року в загальноосвітньому закладі Ковельської виховної колонії управління ДПтС України у Волинській області був проведений захід, присвячений…
Напередодні Дня святого Миколая працівники Луцького міськрайонного відділу КВІ управління ДПтС України у Волинській області організували похід в Волинський академічний…
Напередодні Нового року Волинська обласна організація Всеукраїнської профспілки персоналу органів та установ пенітенціарної служби України організувала новорічний ранок для дітей…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus