USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Робота пенітенціарної системи у Волинській області: У Ковельській виховній колонії відбувся захід кіноклубу Docudays UA
Нещодавно до вихованців Ковельської виховної колонії управління Державної пенітенціарної служби України у Волинській області завітав Міжнародний мандрівний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA.

Презентувала фестиваль у Волинській області регіональний координатор фестивалю Богдана Стельмах, як розповіла учасникам заходу, що сьогодні – це єдиний в Україні фестиваль документального кіно на правову тематику. Фільми, які беруть участь у фестивалі, є володарями престижних національних і міжнародних нагород. Жодного з них немає в мережі інтернет і перегляд можливий лише в рамках Мандрівного фестивалю.

В рамках мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA відбулася демонстрація кінострічки відомого режисера Андрія Андрушка «Пост Майдан». Цей фільм про 4 учасників Майдану, які були поранені під час протестних акцій. Майдан втрачає свою актуальність, а головні герої беруть активну участь у громадському житті країни. Ця стрічка виявилася надзвичайно цікавою для вихованців колонії, адже спостерігали вони із захопленням, не приховуючи емоцій.

Мережа кіноклубів медіа-просвіти з прав людини безумовно варта уваги, так як важливим завданням є донести до людей розуміння своїх прав та обов’язків.

Цей захід є важливим для неповнолітніх засуджених, так як перегляд документального кіно про права людини формує у них основи правової культури і дає зрозуміти наскільки важливо володіти правовою інформацією.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
15 листопада 2015 року на базі Луцької середньої загальноосвітньої школи №25, за участю інспектора Луцького міськрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції управління…
Протягом вихідних днів в установах виконання покарань області відбулося низка заходів.
За підтримки «Української місії Благовістя» в Луцький слідчий ізолятор завітав ляльковий театр. Діти працівників установи змогли насолодитися чудовою виставою, яка…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus