USD 41.30 41.75
  • USD 41.30 41.75
  • EUR 41.30 41.75
  • PLN 10.40 10.65
Робота пенітенціарної системи у Волинській області: Засуджені Волині випалили на дереві ікону «Матір Божа з Ісусом»
За сприяння адміністрації установ виконання покарань Волинської області творчі роботи засуджених взяли участь у VIII Міжнародному «Конкурсі без кордонів» в номінації «Різдвяні візерунки».

Конкурс проводиться в рамках реалізації благодійних проектів Міжнародної асоціації ЮНЕСКО, проекту фонду «В ім’я життя на Землі!» та програми фонду «Майстерня творчості».

Засуджені установ області підготували свої творчі роботи. Зокрема вихованці Ковельської виховної колонії написали вірш «Святкові дива» і підготували вишивку «Різдвяна ніч». Засуджені Маневицької ВК(№42) підготували ікону «Матір Божа з Ісусом», випалену нехромом по дереву, картини «Різдвяна ніч» та «Різдво Христове». «Візерункову скриньку», різьблену на дереві, представили засуджені Цуманської ВК(№84).

Найкращі роботи засуджених направлені до управління соціально-психологічної роботи із засудженими апарату ДПтС України для подальшої виставки у залах Національного історико-культурного заповідника «Київська фортеця».
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
20 січня 2016 року в управлінні ДПтС України у Волинській області відбулося розширене засідання колегії про підсумки оперативно-службової, виробничо-господарської та…
Начальник управління ДПтС України у Волинській області здійснив прийом засуджених Ковельської виховної колонії
В управлінні Державної пенітенціарної служби України у Волинській області відбулася міжконфесійна зустріч представників релігійних організацій, що залучені до душпастирської роботи…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus