USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Робота пенітенціарної системи у Волинській області: Розподіл курсантів для проходження навчальної практики та стажування
15 січня 2016 року в управлінні ДПтС України у Волинській області начальник управління полковник внутрішньої служби Олександр Герасимчук провів робочу зустріч з курсантами третього та четвертого курсів Чернігівського юридичного коледжу Державної пенітенціарної служби України.
Курсанти третього курсу направляються на навчальну практику в установи області, яка триватиме в період з 15 січня до 11 лютого 2016 року, курсанти четвертого курсу – на проходження стажування з 15 січня до 11 березня 2016 року.
Під час зустрічі начальник управління Олександр Герасимчук ознайомив присутніх з основними вимогами проходження практики та стажування і націлив взяти максимум корисного досвіду під час перебування в установах виконання покарань. Також присутнім довели основні вимоги Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції».
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
11 січня 2016 року в Палаці культури міста Луцька відбулося театралізоване дійство «Радуйся світ». На святковий захід запросили неповнолітніх засуджених…
12 січня 2016 року у Ковельській виховній колонії управління ДПтС України у Волинській області відбулась розширена оперативна нарада з підведення…
12 січня 2016 року в приміщенні Ківерцівського районного відділу кримінально-виконавчої інспекції було проведено профілактичний захід з особами, які перебувають на…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus