USD 41.30 41.75
  • USD 41.30 41.75
  • EUR 41.30 41.75
  • PLN 10.40 10.65
Робота пенітенціарної системи у Волинській області: Результати спецоперацій «Заслон» та «Щит» на Волині
В управлінні ДПтС України у Волинській області підведено підсумки проведення в підпорядкованих структурних підрозділах області спеціальних операцій під умовним найменуванням «Заслон» та «Щит».

Напередодні та під час Новорічних і Різдвяних свят у період з 21 по 31 грудня 2015 року проведено спеціальну операцію під умовним найменуванням «Заслон», а в період з 31 грудня 2015 року по 10 січня 2016 року персонал органів та установ було переведено на посилений варіант несення служби із проведенням спеціальної операції під умовним найменуванням «Щит». Чергові зміни та варти охорони переведено на трьохзмінний графік несення служби.

Яскравим прикладом вжитих практичних заходів стало проведення в Маневицькій виправній колонії (№ 42) загального обшуку із залученням зведеного загону груп швидкого реагування установ Волинської області.

Згідно з результатами проведення загального обшуку в засуджених було виявлено та вилучено значну кількість заборонених для зберігання і використання предметів, в тому числі 26 мобільних телефонів, 16 карток різних мобільних операторів, 6 колод гральних карт заводського виготовлення, 15 батарей до мобільних телефонів, 1 MP-3 плеєр, 10 одиниць гарнітури до мобільних телефонів, 12 зарядних пристроїв та 11 штекерів до мобільних телефонів, 17 колючо-ріжучих предметів, 20,8 л. спиртного, 60 л. спиртовмісних речовин, 1,6 кг. сухих та 0,5 кг. дріжджів, 2 пристрої для нанесення татуювань тощо.

Завдяки комплексу вжитих організаційно практичних заходів вдалося забезпечити сталу та керовану оперативну обстановку під час Новорічних і Різдвяних свят.

Надзвичайних подій, грубих порушень режиму тримання та ускладнення оперативної обстановки допущено не було.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
В управлінні Державної пенітенціарної служби України у Волинській області відбулася міжконфесійна зустріч представників релігійних організацій, що залучені до душпастирської роботи…
Вже протягом тривалого часу невід’ємним казковим персонажем святкування Нового року є Дід Мороз. Він вручає дітям подарунки особисто або кладе…
З нагоди Дня Святого Миколая для вихованців Ковельської виховної колонії було організовано ряд святкових заходів. Зі святом неповнолітніх засуджених привітав…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus