USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Робота пенітенціарної системи у Волинській області: «Ковчег спасіння»: засуджених Волині закликали змінити своє життя
8 грудня 2015 року на базі релігійної громади «Ковчег спасіння», за участю старших інспекторів Ковельського МРВ КВІ УДПтС України у Волинській області капітанів внутрішньої служби Сергія Кедича та Павла Чечелюка, був проведений захід з категорією осіб, які перебувають на обліку в інспекції.

Даний захід відвідали 14 осіб, засуджених до покарань не пов’язаних з позбавленням волі. Під час заходу помічник пастора релігійної громади «Ковчег спасіння» Микола Канівець провів лекцію. В основному акцентував свою увагу на згубному впливі споживання алкогольних напоїв та вживанні наркотиків. Також зачитував рядки з Біблії, закликав кожного змінити своє життя на краще.

Наприкінці зустрічі засудженим роздали контактні дані релігійної громади «Ковчег спасіння», щоб кожен охочий і той, хто потребує моральної, духовної підтримки зміг до них звернутися.

Інспектор Ковельського МРВ КВІ

УДПтС України у Волинській області

Олена Дмитрук
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
За сприяння адміністрації установ виконання покарань Волинської області творчі роботи засуджених взяли участь у VIII Міжнародному «Конкурсі без кордонів» в…
В Маневицькій виправній колонії №42 управління ДПтС України у Волинській області відбулася низка заходів, приурочених 75-річчю з дня народження видатного…
З нагоди Дня Святого Миколая для вихованців Ковельської виховної колонії було організовано ряд святкових заходів. Зі святом неповнолітніх засуджених привітав…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus