USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Робота пенітенціарної системи у Волинській області: Профілактичні заходи до Дня боротьби зі СНІДом
Кожного року 1 грудня в Україні відзначають День боротьби зі СНІДом, головна мета якого – звернути увагу суспільства на цю проблему. Тому що на даний час в Україні мешкає понад 230 тис. людей, інфікованих цією небезпечною недугою. Аналіз офіційних даних щодо поширення ВІЛ-інфекції свідчить, що епідемія триває з тенденцією до подальшого зростання. Саме цього дня припав день реєстрації в Ківерцівському РВ КВІ управління ДПтС України у Волинській області.
 Із засудженими, які з’явилися на реєстрацію провели профілактичні бесіди про здоровий спосіб життя, про шкідливий вплив на організм алкоголю, тютюну та наркотиків. Особливу увагу звернули на ВІЛ та СНІД. Роз’яснено, де можна зробити безкоштовні аналізи на виявлення смертельного вірусу. Засудженим вручено пам’ятки, які розповідають про ВІЛ та СНІД.
В цей день необхідно поширювати профілактичну інформацію про СНІД серед людей, таким чином, привертаючи увагу громадськості до даної проблеми. Це можливість проявити солідарність з мільйонами людей, які сьогодні живуть з ВІЛ та СНІДом, і  тих, хто помер від цієї страшної хвороби.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
11 січня 2016 року в Палаці культури міста Луцька відбулося театралізоване дійство «Радуйся світ». На святковий захід запросили неповнолітніх засуджених…
14 січня 2016 року в Маневицькій виправній колонії №42 відбулося чергове засідання комісії щодо застосування до засуджених заохочувальних норм законодавства…
В Маневицькій виправній колонії №42 управління ДПтС України у Волинській області відбулася низка заходів, приурочених 75-річчю з дня народження видатного…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus