USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Робота пенітенціарної системи у Волинській області: «Українська Місія Благовістя» відвідала місця несвободи на Волині
12 грудня 2015 року представники «Української Місії Благовістя», та спонсори місії - громадяни Федеративної Республіки Німеччини відвідали Ковельську виховну колонію та Маневицьку виправну колонію №42.

Метою візиту було проведення духовно-просвітницької роботи із засудженими, надання благодійної допомоги та планування подальшої співпраці.

У процесі роботи представників делегації, в клубі-їдальні Маневицької виправної колонії №42 було організовано зустріч із засудженими колонії, яка тривала дві години. Під час зустрічі проводилися проповіді на релігійну тематику, виконувалися релігійні пісні. Від представників делегації адміністрації установи було надано благодійну допомогу у вигляді будівельних матеріалів для покращення комунально-побутових умов засуджених колонії.

Своєю чергою, адміністрація установи подякувала гостям за піклування про духовний та моральний стан засуджених, а також за їх внесок у виправлення та ресоціалізацію осіб, які перебувають в місцях несвободи у такий не легкий для країни час.

В Ковельській виховній колонії візит розпочався із робочої зустрічі представників місії з керівництвом установи. Пізніше відбулося богослужіння, вихованці прослухали концерт релігійної пісні у виконанні хору релігійної громади з міста Луцька.

Представники «Української Місії Благовістя» передали установі благодійну допомогу у вигляді водонагрівача та комплектуючих для його встановлювання, а також кожному засудженому вручили солодкий подарунок. Гості висловили глибоку вдячність керівництву установи за надану можливість відвідати колонію.

У рамках візитів делегації до установ виконання покарань були обговорені плани подальшої співпраці установ та «Української Місії Благовістя».

Представники місії уже неодноразово долають велику відстань з великою метою – прагнуть донести до людей, яким це дійсно необхідно, Слово Боже.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Начальник управління ДПтС України у Волинській області здійснив прийом засуджених Ковельської виховної колонії
Однією із найяскравіших рис святкування Різдва Христового в Україні є колядування. Різдвяна коляда – це свято віри, одне з найголовніших…
В Ковельській виховній колонії відбулося інтерактивне навчання за просвітницько-профілактичною програмою "Вибір-10"
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus