USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Робота пенітенціарної системи у Волинській області: Підведення підсумків службової діяльності Ковельської колонії
12 січня 2016 року у Ковельській виховній колонії управління ДПтС України у Волинській області відбулась розширена оперативна нарада з підведення підсумків службової діяльності установи за 2015 рік.

На нараді були присутні: заступник начальника управління ДПтС України у Волинській області підполковник внутрішньої служби Юрій Безушкевич, начальник Ковельської виховної колонії підполковник внутрішньої служби Іван Абрамчук, начальники відділів та служб, персонал установи.

В ході наради було розглянуто наступні питання: підсумки роботи відділів та служб установи за 2015 рік та підсумки результатів контрольної інспекторської перевірки роботи установи, проведеної представниками управління ДПтС України у Волинській області. Також проаналізовано виконану роботу персоналом установи за минулий рік і визначено пріоритетні напрямки діяльності на 2016 рік.

Заступник начальника управління ДПтС України у Волинській області підполковник внутрішньої служби Юрій Безушкевич від імені керівництва управління подякував усім присутнім за проведену роботу та побажав здоров’я і наснаги у подальшій праці.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Напередодні Нового року Волинська обласна організація Всеукраїнської профспілки персоналу органів та установ пенітенціарної служби України організувала новорічний ранок для дітей…
14 грудня 2015 року на базі професійно-технічного училища Ковельської виховної колонії управління ДПтС України у Волинській області відбувся конкурс фахової…
Начальник управління ДПтС України у Волинській області здійснив прийом засуджених Ковельської виховної колонії
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus