USD 41.30 41.75
  • USD 41.30 41.75
  • EUR 41.30 41.75
  • PLN 10.40 10.65
Робота пенітенціарної системи у Волинській області: Перекрито 11 каналів доставки заборонених предметів до установ виконання покарань Волинської області
Напередодні Новорічних та Різдвяних свят засуджені, які утримуються в установах виконання покарань та Луцькому слідчому ізоляторі, активізують діяльність щодо налагодження каналів доставки заборонених предметів. Відповідно працівниками оперативних підрозділів органу та установ виконання покарань управління ДПтС України у Волинській області вживаються заходи, спрямовані на перекриття таких каналів.
Так, протягом тижня працівниками Цуманської виправної колонії (№ 84) та Маневицької виправної колонії (№ 42) перекрито 11 каналів доставки заборонених предметів, із них 3 канали надходження наркотичних засобів. При цьому було вилучено ряд заборонених предметів, а саме: 25 літрів спиртоскладових напоїв, 16 мобільних телефонів, 10 зарядних пристроїв до мобільних телефонів, 1,5 кілограма сухих дріжджів, а також наркотичні засоби.
При спробі доставки заборонених предметів затримано 4-х громадян, відносно 3-х громадян складено протоколи про вчинення адміністративних правопорушень, передбачених ст. 188 Кодексу України про адміністративні правопорушення.


Сектор оперативно-розшукової роботи
управління ДПтС України у Волинській області
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Нещодавно українці відзначили одне з найбільших християнських свят – Різдво Христове. В рамках відзначення цього свята в установах виконання покарань…
14 грудня 2015 року на базі професійно-технічного училища Ковельської виховної колонії управління ДПтС України у Волинській області відбувся конкурс фахової…
11 січня 2016 року в Палаці культури міста Луцька відбулося театралізоване дійство «Радуйся світ». На святковий захід запросили неповнолітніх засуджених…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus