USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Робота пенітенціарної системи у Волинській області: На Волині підбито підсумки роботи установ виконання покарань
20 січня 2016 року в управлінні ДПтС України у Волинській області відбулося розширене засідання колегії про підсумки оперативно-службової, виробничо-господарської та фінансової діяльності установ виконання покарань та Луцького слідчого ізолятора за 2015 рік.

Колегія відбулася під керівництвом начальника управління полковника внутрішньої служби Олександра Герасимчука та за участю директора департаменту фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку, головного бухгалтера Державної пенітенціарної служби України Олександра Коцупала.

Представник центрального апарату Олександр Коцупал під час своєї доповіді наголосив на тому, що тільки спільною працею і зусиллями можна виконати ті завдання, які ставить перед кримінально-виконавчою службою держава.

На засідання колегії були запрошенні представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування. А саме: заступник голови Волинської обласної державної адміністрації Світлана Мишковець, виконувач обов’язків начальника Головного управління юстиції в області Валентин Кухарик та заступник прокурора Волинської області, старший радник юстиції Дмитро Марченко.

Під час колегії виступив перший заступник начальника управління полковник внутрішньої служби Андрій Скіць, який доповів присутнім інформацію про результати оперативно-службової діяльності органів та установ області за 2015 рік, а також окреслив основні завдання на 2016 рік щодо дотримання законності та порядку в місцях позбавлення волі.

Про підсумки соціально-виховної, психологічної та кадрової роботи в установах області доповів заступник начальника управління підполковник внутрішньої служби Юрій Безушкевич. Крім того, виділив ряд основних завдань, які ставить перед собою соціально-виховна та психологічна служба в наступному році.

Заступник начальника управління, підполковник внутрішньої служби Валентин Бойченко прозвітував присутнім про стан виробничо-господарської та фінансової діяльності в установах виконання покарань Волині.

По завершенню колегії, згідно з наказом начальника управління, працівників, які сумлінно та відповідально виконували свої службові обов’язки, нагороджено подяками.

Начальник управління Олександр Герасимчук подякував усім присутнім за проведену роботу і націлив прикласти ще більше зусиль, щоб якісно виконати завдання, поставленні перед установами виконання покарань Волинської області.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Напередодні Нового року Волинська обласна організація Всеукраїнської профспілки персоналу органів та установ пенітенціарної служби України організувала новорічний ранок для дітей…
В Луцькому слідчому ізоляторі управління ДПтС України у Волинській області відбулась розширена оперативна нарада щодо підведення підсумків службової діяльності установи…
19 січня 2016 року вихованці Ковельської виховної колонії управління ДПтС України у Волинській області відзначили одне з найбільших свят різдвяного…
Коментарів: 1
муму Показати IP 22 Січня 2016 16:46
вже герасиму треба самому років 12-ть відсидіти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus