USD 41.30 41.75
  • USD 41.30 41.75
  • EUR 41.30 41.75
  • PLN 10.40 10.65
Робота пенітенціарної системи у Волинській області: Міжнародний день права відзначили в Маневицькій виправній колонії №42, що на Волині
Враховуючи важливе значення правової освіти в розбудові країни як правової держави, з метою виховання у громадян поваги до закону, в період з 9 по 14 грудня в Україні відзначають Всеукраїнський тиждень права.

В рамках проведення Всеукраїнського тижня права, 10 грудня 2015 року в Маневицькій виправній колонії №42 управління ДПтС України в області відбувся захід з нагоди відзначення Міжнародного дня права.

В цей день до установу відвідали: провідні спеціалісти Маневицького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді – Наталія Данчук і Анна Ремінська, начальник відділу Маневицького РАЦСу – Людмила Таран.

Захід розпочав заступник начальника відділу із соціально-виховної та психологічної роботи старший лейтенант внутрішньої служби Сергій Остапчук.

Під час свого виступу він представив засудженим запрошених гостей та розповів про історію походження Дня прав людини з моменту прийняття Загальної декларації прав людини, охарактеризував зміст даного документу і його статей.

Людмила Таран розповіла засудженим про порядок та процедуру реєстрації шлюбу, його розірвання та встановлення батьківства. В свою чергу, спеціалісти центру соціальних служб, донесли інформацію стосовно надання соціальних послуг засудженим і їх сім’ям після звільнення з місць позбавлення волі.

Під час заходу відбулася демонстрація документального відеофільму щодо негативного явища соціуму – насильства. В фільмі йшлося про основні проблеми насильницького характеру пересічних українців. Показано, що будь-які прояви насильства над людиною, незалежно від її статі, є порушенням прав людини.

Також засуджені мали можливість індивідуально поспілкуватися з запрошеними особами. На усі питання, які їх цікавили, були надані вичерпні відповіді.

По завершенню заходу відбулося підбиття підсумків, зокрема наголошено на важливості дотримання прав та свобод громадина. Так як «Всі люди народжуються вільними і рівними у своїй гідності і правах. Вони надiленi розумом i совiстю i повиннi дiяти у вiдношеннi один до одного в дусi братерства» (Загальна декларація прав людини).
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
11 січня 2016 року в Палаці культури міста Луцька відбулося театралізоване дійство «Радуйся світ». На святковий захід запросили неповнолітніх засуджених…
В управлінні Державної пенітенціарної служби України у Волинській області відбулася міжконфесійна зустріч представників релігійних організацій, що залучені до душпастирської роботи…
Вже протягом тривалого часу невід’ємним казковим персонажем святкування Нового року є Дід Мороз. Він вручає дітям подарунки особисто або кладе…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus