USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Робота пенітенціарної системи у Волинській області: Пам'ять жертв Голокосту вшанували в установах виконання покарань Волині
27 січня 2016 року в установах виконання покарань управління ДПтС України у Волинській області відбулася низка заходів, приурочених Дню пам’яті жертв Голокосту.

В усіх установах виконання покарань області та Луцькому слідчому ізоляторі були проведені лекції та виховні години на цю тематику. Організовано перегляд відеофільмів про страшні події минулих років.

Зокрема, для вихованців Ковельської виховної колонії було оформлено літературну виставку на тему: «Пам’ять жертв Голокосту». Продемонстровано документальну кінострічку. Директор школи Володимир Кавюк провів лекцію «Трагедія Бабиного Яру». Розповів, що Бабин Яр є символом трагедії Голокосту, він став могилою не лише для великої кількості євреїв, а й для багатьох патріотів України.

Голокост – це масове знищення людей за ознакою їх расової та національної приналежності. Це жорстокість, спроба повного винищення цілої нації.

Один чоловік колись сказав: «Спочатку вони прийшли за євреями. А я не був євреєм, тому мовчав. Потім вони прийшли за комуністами. Але і комуністом я не був, і знову ж таки мовчав. Потім вони прийшли за мною, але вже не залишилось нікого, хто б міг мені допомогти». Цієї трагедії можна було б уникнути, проте весь світ мовчав.

Тому, завданням кожного українця є пам’ятати ті жахливі сторінки нашої історії. А в осіб, що знаходяться в місцях несвободи, потрібно виховувати почуття поваги і шани до жертв найстрашнішої трагедії минулого і сучасності.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Однією із найяскравіших рис святкування Різдва Христового в Україні є колядування. Різдвяна коляда – це свято віри, одне з найголовніших…
Оперативними працівниками органу та установ виконання покарань управління ДПтС України у Волинській області вживаються заходи щодо перекриття каналів надходження заборонених…
12 січня 2016 року у Ковельській виховній колонії управління ДПтС України у Волинській області відбулась розширена оперативна нарада з підведення…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus