USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Робота пенітенціарної системи у Волинській області: Культурно-масові заходи із засудженими Волині під час вихідних днів
Під час вихідних днів в установах виконання покарань управління ДПтС України у Волинській області відбулася низка культурно-масових заходів із засудженими.

Засуджені Маневицької виправної колонії №42 зустрілися з представниками релігійної організації «Християни віри Євангельської». Із засудженими відділень СПС проведені лекційні заняття на теми: «Комунально-побутове забезпечення засуджених до позбавлення волі», «Правила поведінки засуджених до позбавлення волі». Крім того, до установи завітав аюрведичний лікар Василь Вітовський, який прочитав лекцію про роботу над своїми особистісними якостями на основі «Бхагавад-Гіта». Також детально охарактеризував традиційну індійську медичну систему, в основі якої лежить лікування травами.

Вихідний день засуджених Цуманської виправної колонії №84 урізноманітнили зустріччю з Василем Вітовським. По відділеннях СПС провели лекції: «Богоявлення Господнє Водохреще». Крім того, усі охочі змогли взяти участь у конкурсі поетичних творів, присвячений пам’яті українського письменника Юрія Покальчука.

Насиченими виявилися вихідні дні для вихованців Ковельської виховної колонії. За сприяння представників релігійної громади «Церкви християн-адвентистів сьомого дня» для них був організований святковий концерт. Участь у заході взяв ансамбль бандуристів «Срібні струни». Крім того, черговим вихователем проведена лекція на тему: «Порядок виготовлення паспорта громадянина України та ідентифікаційного коду».

В Луцькому слідчому ізоляторі проведено лекцію на тему: «Історія святого Василя Великого». У вільний час засуджені читали художню літературу, переглядали телепередачі.

В усіх установах виконання покарань області пройшли інформаційні години про останні події країни та світу.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
В управлінні Державної пенітенціарної служби України у Волинській області відбулася міжконфесійна зустріч представників релігійних організацій, що залучені до душпастирської роботи…
12 січня 2016 року у Ковельській виховній колонії управління ДПтС України у Волинській області відбулась розширена оперативна нарада з підведення…
21 січня 2016 року в загальноосвітньому закладі Ковельської виховної колонії управління ДПтС України у Волинській області був проведений захід, присвячений…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus