USD 41.30 41.75
  • USD 41.30 41.75
  • EUR 41.30 41.75
  • PLN 10.40 10.65
Робота пенітенціарної системи у Волинській області: Профілактичний захід з підобліковими Ківерцівського РВ КВІ
12 січня 2016 року в приміщенні Ківерцівського районного відділу кримінально-виконавчої інспекції було проведено профілактичний захід з особами, які перебувають на обліку в інспекції.

До проведення цього заходу були залучені фахівці Ківерцівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та члени спостережної комісії Ківерцівської РДА.

Під час заходу засудженим розповіли про основні фактори, що впливають на вчинення злочинів, а також про можливості їх уникнення.

Особливу увагу звернули на необхідність офіційного працевлаштування засуджених, оскільки вважають це важливим чинником виправлення.

Крім того, директор Ківерцівського РЦСССДСМ Оксана Нікитюк провела індивідуальні бесіди з кожним засудженим окремо. Розповіла про консультативно-інформаційні послуги, що надає центр.

Працівниками кримінально-виконавчої інспекції профілактичні заходи проводяться регулярно. Основна їхня мета – запобігання та недопущення правопорушень, ліквідація причин і умов, що їх викликають.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Просвітницько-профілактична робота з молоддю, яка перебуває на обліку в Ковельському МРВ КВІ
З метою проведення передсвяткового новорічного заходу, представники братства незалежних церков та місій ЄХБ України відвідали вихованців Ковельської виховної колонії. Гості…
20 січня 2016 року в управлінні ДПтС України у Волинській області відбулося розширене засідання колегії про підсумки оперативно-службової, виробничо-господарської та…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus