USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Робота пенітенціарної системи у Волинській області: В управління ДПтС України у Волинській області завітали колядники
Однією із найяскравіших рис святкування Різдва Христового в Україні є колядування. Різдвяна коляда – це свято віри, одне з найголовніших свят в році, для кожного воно несе нові мрії та сподівання, нові життєві плани та побажання.
Напередодні Нового року та світлого свята Різдва Христового в управління ДПтС України в області завітали колядники.
З уст колядників прозвучали різдвяні колядки та щирі привітання. Працівникам побажали миру, добра, злагоди та здійснення усіх мрій.
Говорять, що в це свято потрібно загадувати бажання і воно обов’язково здійсниться. Тому що воно наповнене затишком та чудом і здатне змінити наше життя на краще.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
В Цуманській виправній колонії №84 відбувся традиційний «День відкритих дверей». Адміністрація установи завчасно потурбувалася про створення сприятливих умов для учасників…
29 грудня 2015 року в Ковельської виховної колонії управління ДПтС України у Волинській області був організований Новорічний вечір. Під час…
Враховуючи важливе значення правової освіти в розбудові країни як правової держави, з метою виховання у громадян поваги до закону, в…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus