USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Робота пенітенціарної системи у Волинській області: Тиждень профілактики суїциду в установах виконання покарань Волинської області
В рамках Тижня профілактики суїциду та з нагоди Всесвітнього дня боротьби із суїцидом, в період з 21 по 27 грудня поточного року та в рамках реалізації заходів щодо профілактики та попередження самогубств серед засуджених та осіб, які утримуються під вартою, в усіх установах області було проведено ряд інформаційно-просвітницьких заходів.

З метою недопущення засудженими та особами, які утримуються під вартою, будь-яких суїцидальних дій та підвищення компетентності засуджених щодо профілактики суїцидальної поведінки в середовищі ізоляції від суспільства,за участю персоналу соціально-виховної та психологічної служб установ області було проведено низку профілактичних та психокорекційних заходів. Зокрема, по відділеннях соціально-психологічної служби в установах області було організовано перегляд засудженими тематичних фільмів «Самогубство це не вихід», «Дорога до щастя», «Двері».

З метою формування оптимістичних поглядів на життя психологами проводилися сеанси психоемоційного розвантаження, з використанням музикотерапії, аромотерапії та перегляду позитивних відеослайдів.

Під час вихідних днів психологи проводили психологічні тренінги на теми: «Мій життєвий план», «Ієрархія життєвих цінностей людини», «Конструктивний вихід із конфліктної ситуації». Психологами із засудженими, які перебувають на профілактичному обліку як схильні до внутрішньої агресії в установах та слідчому ізоляторі було проведено додаткове тестування на динаміку особистісних якостей поведінки. Начальниками відділень СПС установ області із засудженими проводилися індивідуальні бесіди та виховні години.

В рамках програми диференційовано впливу «Духовне відродження» для засуджених в установах області представниками релігійних організацій були проведені бесіди духовно-просвітницького змісту, організовувався перегляд кіно- і відеофільмів та телепередач щодо цінностей людського життя.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Під час вихідних днів в установах виконання покарань управління ДПтС України у Волинській області відбулося ряд культурно-масових заходів із засудженими.
12 січня 2016 року у Ковельській виховній колонії управління ДПтС України у Волинській області відбулась розширена оперативна нарада з підведення…
За сприяння адміністрації установ виконання покарань Волинської області творчі роботи засуджених взяли участь у VIII Міжнародному «Конкурсі без кордонів» в…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus