USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Робота пенітенціарної системи у Волинській області: Для дітей працівників пенітенціарної служби Волині провели новорічне свято
Напередодні Нового року Волинська обласна організація Всеукраїнської профспілки персоналу органів та установ пенітенціарної служби України організувала новорічний ранок для дітей працівників пенітенціарної служби Волині.

Актори Волинської обласної філармонії організували цікаве і захоплююче свято. Для дітей виступили Дід Мороз і Снігуронька, Буратіно Кіт Базіліо та Лисиця Аліса, Котигорошко та Снігуронька із США.

Діти змагалися у конкурсах віршів, загадок, танців. Кожен учасник отримав у подарунок книжку, розмальовку чи розвиваючу гру, для дітей були приготовані пакунки із солодощами. Дівчатка були одягнені у костюми принцес та сніжинок, хлопчики – казкових та мультиплікаційних героїв.

Акторам обласної філармонії вдалося створити справжнє сімейне свято. В дітей та батьків залишилось багато позитивних вражень та емоцій.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
В управлінні Державної пенітенціарної служби України у Волинській області відбулася міжконфесійна зустріч представників релігійних організацій, що залучені до душпастирської роботи…
В управлінні ДПтС України у Волинській області підведено підсумки проведення в підпорядкованих структурних підрозділах області спеціальних операцій під умовним найменуванням…
Нещодавно до вихованців Ковельської виховної колонії управління Державної пенітенціарної служби України у Волинській області завітав Міжнародний мандрівний фестиваль документального кіно…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus