USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Робота пенітенціарної системи у Волинській області: Для засуджених Маневицької виправної колонії №42 управління ДПтС України у Волинській області виступив гурт «Маханаїм»
В рамках вихідного дня християнський гурт «Маханаїм» виступив з концертною програмою для засуджених Маневицької виправної колонії №42. Благодійний концерт для засуджених установи проведений за сприяння Української Міжконфесійної Християнської Місії «Духовна та благодійна опіка в місцях позбавлення волі».
Соціальне служіння «Маханаїм» займається духовною та психологічною підтримкою людей, які потрапили в складну життєву ситуацію. Волонтери тюремного служіння регулярно відвідують виправні колонії України, серед яких була дана установа. Основна мета таких візитів – допомогти засудженим стати на шлях виправлення.
Також солісти гурту виступили з проповідями, під час яких доносили до присутніх Слово Боже. Наголошували на тому, що потрібно каятися, молитися Богу і найголовніше – вірити.
Захід відбувся на високому емоційному рівні. Засуджені не хотіли відпускати гостей зі сцени. Кожна хвилина виступу супроводжувалась гучними оплесками.
Проведення подібних заходів є позитивним моментом у перевихованні засуджених та їх ресоціалізації.
Варто відзначити, що солісти гурту «Маханаїм» є авторами псалмів, що сьогодні вже виконуються в багатьох церквах України.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Просвітницько-профілактична робота з молоддю, яка перебуває на обліку в Ковельському МРВ КВІ
Під час вихідних днів в установах виконання покарань управління ДПтС України у Волинській області відбулося ряд культурно-масових заходів із засудженими.
В Ковельській виховній колонії відбулося інтерактивне навчання за просвітницько-профілактичною програмою "Вибір-10"
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus