USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Робота пенітенціарної системи у Волинській області: В Ковельській виховній колонії відбулися заходи до Всеукраїнського дня боротьби зі СНІДом
Щороку 1 грудня відзначається Всеукраїнський день боротьби зі СНІДом. Головна мета заходів, присвячених цьому дню – привернути увагу громадськості до даної проблеми. Адже сьогодні в Україні мешкає понад 230 тисяч людей із позитивним ВІЛ-статусом, епідемія розповсюджується шаленими темпами. Офіційно визнано, що епідемія ВІЛ/СНІД забрала щонайменше 30 тисяч українців.

Не залишилися осторонь до даної проблеми працівники та засуджені Ковельської виховної колонії. Зокрема, вчителі загальноосвітнього закладу провели для вихованців диктант «Чому небезпечний СНІД?». Медичний працівник прочитав лекцію на тему: «Що таке СНІД і чому він небезпечний?». Розповів про профілактику хвороби, оскільки вакцини проти СНІДу ще не існує. Тому єдиним способом запобігання інфекції є уникнення ситуацій, що несуть ризик зараження. Потрібно дотримуватися здорового способу життя і свідомо ставитися до свого здоров’я. Бо саме так можна захиститись від інфекції.

Дуже важливо і необхідно інформувати людей про цю недугу, а особливо неповнолітніх. Тому що проінформована людина – захищена людина.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Просвітницько-профілактична робота з молоддю, яка перебуває на обліку в Ковельському МРВ КВІ
Нещодавно до вихованців Ковельської виховної колонії управління Державної пенітенціарної служби України у Волинській області завітав Міжнародний мандрівний фестиваль документального кіно…
В управлінні ДПтС України у Волинській області підведено підсумки проведення в підпорядкованих структурних підрозділах області спеціальних операцій під умовним найменуванням…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus