USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Робота пенітенціарної системи у Волинській області: День Святого Миколая в Ковельській виховній колонії
З нагоди Дня Святого Миколая для вихованців Ковельської виховної колонії було організовано ряд святкових заходів. Зі святом неповнолітніх засуджених привітав начальник управління ДПтС України в області полковник внутрішньої служби Олександр Герасимчук, який побажав хлопцям міцного здоров’я, швидшого звільнення, а також подарував солодкі подарунки.

Відбулася зустріч з представники Церкви євангельських християн-бабтистів «Віфанія», в ході зустрічі представники місії провели богослужіння, вихованці прослухали концертну програму релігійної пісні у виконанні хору релігійної громади. Від представництва організації було передано гуманітарну допомогу у вигляді осінньо-зимового взуття та солододких подарунків для засуджених колонії.

Також установу відвідали представники «Української Місії Благовістя», які провели богослужіння та передали установі благодійну допомогу у виді водонагрівача та комплектуючих для його встановлення. З нагоди свята представники Місії кожному засудженому вручили солодкий подарунок.

Крім того в установу завітали представники братства незалежних церков та місій ЄХБ України. Гості виступили з релігійною концертною програмою. З наступаючими новорічними та Різдвяними святами привітала засуджених Любов Джумик. Побажала хлопцям добре обдумати свої помилки і зробити відповідні висновки, щоб уже наступного року проводити новорічні свята в колі рідних та близьких. По завершенню заходу всім вихованцям установи вручили солодкі подарунки, придбані за кошти братства незалежних церков та місій ЄХБ України.

Вихователями відділу соціально-виховної та психологічної роботи проведено лекцію «День Святого Миколая».

В День Святого Миколая вихованці колонії отримали не лише солодкі подарунки, а й багато хороших емоцій та святковий настрій.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Однією із найяскравіших рис святкування Різдва Христового в Україні є колядування. Різдвяна коляда – це свято віри, одне з найголовніших…
24 грудня 2015 року в Маневицькій виправній колонії №42 управління ДПтС України у Волинській області проведено «День відкритих дверей». В…
Напередодні новорічних та Різдвяних свят начальник управління полковник внутрішньої служби Олександр Герасимчук та заступник начальника управління підполковник внутрішньої служби Юрій…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus