USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Робота пенітенціарної системи у Волинській області: День Соборності України відзначили в місцях виконання покарань
Щороку 22 січня, в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, в Україні відзначають День Соборності. Це свято має велике політичне та історичне значення для усіх українців, так як означає утворення єдиної, соборної держави.

Тому з метою виховання у засуджених патріотизму та гордості за героїчне минуле і сьогодення українського народу, в установах виконання покарань та слідчому ізоляторі Волині організовані та проведені інформаційно-просвітницькі заходи, присвячені Дню Соборності України.

Засуджені установ виготовили тематичні стінгазети. В кімнатах виховної роботи у вільний час переглядали по телебаченню фільми на патріотичну тематику. Начальниками відділень соціально-психологічної служби було прочитано лекції на тему: «День Соборності України».

Зокрема, в загальноосвітньому закладі Ковельської виховної колонії проведений тематичний захід під назвою «День Соборності». Вихованцям розповіли про історію виникнення даного свята, ознайомили з цікавими фактами про Україну.

Це свято є яскравим свідченням того, що усі громадяни України завжди прагнули жити в єдиній, незалежній державі. Тому важливо проводити такі заходи серед осіб, позбавлених волі, з метою формування їх національної свідомості та піднесення значення історії.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Щорічно у четверту суботу листопада в Україні вшановують жертв Голодоморів. У зв’язку із цим в органах і установах управління Державної…
14 січня 2016 року в Маневицькій виправній колонії №42 відбулося чергове засідання комісії щодо застосування до засуджених заохочувальних норм законодавства…
Начальник управління ДПтС України у Волинській області здійснив прийом засуджених Ковельської виховної колонії
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus