USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Творчий опір національній алкоголізації: Відкритий лист до Ольги Богомолець.
Доброго дня, Ольга Вадимівна! Був на зустрічі з Вами в Луцьку. Правда, задати запитання не встиг. Хоча, це скоріше не запитання, а роздуми, на які навіяли Ваші слова про "Інтернет в кожен дім", заради контролю влади. Згоден, але - як бути з іншою стороною медалі, тобто, того ж - Інтернету? Як бути з дітьми і молоддю, які вже давно "живуть" з інтернететом, і піддаються його негативному впливу? Чому весь той бруд ( не буду перераховувати, що саме) - ніким не контролюється, і ніхто не несе ніякої відповідальності за контент, який відкрито викладає в мережу. Я не знаю, чи є такий досвід в інших країнах, але мені здається, що мав би бути закон, який дозволяв би ефективно контролювати, саме - Інтернет ресурси, і мали б бути люди, спеціальний державний орган, який би слідкував за виконанням норм того ж закону, маючи відповідні важелі впливу на порушників.

На жаль, всі наші гарні проекти, які покликані покращити життя людей, у всіх галузях, будуть далеко не ефективні, якщо ми втратимо основне: наших дітей, які під впливом сьогоднішнього, брудного інтернету ( частково, й телебачення), втрачають духовні, моральні цінності.

Погодьтесь, смішно читати, коли ганять вовка з "Ну постривай", бо він палить, чи ту ж, російську - Машу, як дівчинку з поганим характером, і не помічають інших прикладів, насправді більш негативних, навіть - неприпустимих, в здоровому суспільстві.

Впевнений, що Вас: як лікаря, людину творчу, жінку і матір - ця проблема також турбує, і бажаю мудрості у її вирішенні, якщо й не в якості президента, то на інших рівнях: в якості людини, з якою рахуються, яку слухають і поважають.

З повагою: Юрій Щербик.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
То чи буде тверезим двірник, Як зарплати тієї - на сміх? І те свято, на сміх - Перше травня!
Іншим подобаються міфи про козаків, що пили горілку відрами. Може й пили: та кінчали, як старий Кайдаш.
Треба ж - стільки людей, Все, заради дітей - Пригостити!
Коментарів: 1
олександр Показати IP 14 Лютого 2016 11:13
потрібний захист на дерхавному рівні кращих патріоті Украіни-дітей від частини дорослих(негативістів реалістів ковбасолюбів совєто-більшовико-комуно-аморало хворих і тд) Юрій Ви праві Разом уберемо причини-суспільство з Божою допомогою саме видужає

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus