USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Антоніна Євтодюк: Колискова для «Волинських Новин»

 
Літо... Сонце... Волинь...
 
Яскраві барви в очікуванні осіннього золота... Так було, є і буде сотні літ до нас і після нас. Усе народжене рано чи пізно йде у небуття – така діалектика буття. Один закон розвитку для усього живого в цьому світі.
 
 Але перед небуттям, для особливих пестунчиків долі, є багато етапів становлення – дитинство, юність, зрілість... Далі, вже скільки відміряє Господь.
 
Усього рік тому на небосхилі українських електронних видань зійшла зоря «Волинських новин». Ще, за людськими мірками, зовсім немовля. Проте,  інформаційне видання не може апріорі бути немовлям... Та і за рік Волинські новини вже так багато сказали.
 
Яким він був цей рік для творчого колективу? Знаю, що процес становлення завжди нелегкий. Перші кроки у невідоме – інтригуючі  й захопливі, але... лише для тих, хто йде вперед!
 
Вітаю «Волинські новини» - Ви відбулися!!!
 
Зважаючи на Ваш вік, Волинь, з любов’ю,  співає Вам колискову, лагідну, по-материнськи життєстверджувальну. Співає, щоб Ви зростали, щоб було кому співати «Многая літа» ще довго. Щоб уміли бути об’єктивними й справедливими. Щоб були дійсно Волинськими новинами!
 
Як авторка блогу приєднуюсь до усіх найщиріших привітань! Зростайте, розвивайтесь, розправляйте крила – попереду захопливе майбутнє! Легко не буде, але цікаво – обов’язково! Волинська земля – щедра й благодатна – із Вами, вона готова дарувати багато цікавих новин. Удосконалюйтесь, прагніть адекватно, незаангажовано й професійно їх подавати.
 
Отож, із першою річницею! Бажаю Вам багато роботи і вдячних читачів! Надовго!!!
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Ось і добігає  кінця спекотне й майже безтурботне літо. Осінь, поки лише прохолодними вечорами та ледь помітною платиною на деревах,…
Світлій пам’яті Михася… Життя! Життя? Життя…   У кожного з нас є свої унікальні й неповторні уявлення про нього. Звісно,…
Вітаю Вас! Мене звати Антоніна Євтодюк. Я – християнка, кандидат філософських наук, доцент кафедри філософії Луцького національного технічного університету. Очолюю…
Коментарів: 5
Анонім Показати IP 6 Серпня 2009 15:55
От ... кому треба твої недолугі думки!!!
морда Показати IP 6 Серпня 2009 16:12
дуже гарне привітання. особливо після слів про колискову просльозився
Марія зі Львова Показати IP 6 Серпня 2009 21:01
Справжня мати співатиме колискову тільки своїм дітям і такими термінами спекулювати не буде... Тоню! Ти ж мати! В тебе ж син є. Задумайся.
Анонім Показати IP 7 Серпня 2009 20:05
Не С П А_А_А_АТЬ !!! "Волинські новини" ! Не закривайте очі! Вам розчулена мати вже співає колискову !!! Мерщій врубайте "Люкс ФМ" чи той во..."Їхнє радіо" чи ...щось робіть ...але не засинайте... Ой , лишенько ! Вже й піп московський поїхав ...нема про що писати...НЕ СПА_А_А_АТЬ!!!! А !!! Нарешті !!! О! Бур'яни ! Кропива ти моя , кропива... Вітаю . Дивіться , щоб вас не приспали.
Анонім Показати IP 7 Серпня 2009 23:14
..."ВН" там Тоня повивала і, повиваючи , співала , свою нудьгу переливала в тії "Новини"...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus