USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Андрій Откаленко: Я вірю в Бога, веду здоровий спосіб життя, притримуюсь певних моральних принципів

Коли я перебуваю в різноманітних  компаніях  мене запитують: «ти не п’єш, не палиш, не гуляєш з іншими жінкам?» І на мою відповідь: «Ні», я часто чую: «Ти що,  хворий?».
З цього можна посміятися, а можна задуматись. На жаль сьогоднішній світогляд багатьох  людей збочений до такого ступеню, що в їх сприйнятті хворим є той, хто веде здоровий спосіб життя, а не навпаки…
…В свій час мені випало спробувати всі “спокуси» веселого, розгульного життя.  В 19 років, завдяки «вулиці» я опинився в злочинному угрупованню. На той час це було модно. Принаймі, так я тоді думав. «Гарне життя», бари, нічні клуби і абсолютна самовпевненість. Далі – наркотики, зруйнована сім’я і …внутрішня пустота.
Зустріч з людьми, котрі подали мені руку допомоги і показали інший шлях, змінила мене. То ж сьогодні маю можливість порівняти два таких різних періоди свого життя. Зараз я живу справді яскравим,  повноцінним і змістовним життям. Я переосмислив свої життєві цінності.
І я впевнений -  прийшов час для переосмислення своїх цінностей кожним із нас. Маємо зрозуміти – багато моральних цінностей та внутрішніх законів дані нам не для того, щоб заборонити насолоджуватись життям, а для захисту нашого майбутнього».
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
З людьми котрі страждають від шкідливих звичок мені, як керівнику реабілітаційного центру «Свобода» для нарко-  та  алкозалежних доводиться зустрічатись все…
«Здорова нація – здорове майбутнє» – саме під таким гаслом у Луцьку відбувся марш за здоровий спосіб життя.
Доктор психологічних наук, професорка кафедри теоретичної та практичної психології Національного університету «Львівська політехніка» Нігора Хазратова в ефірі програми «Психолог і…
Коментарів: 6
Дядечко Показати IP 30 Липня 2008 21:15
Це заклик вступати в яку саме релігійну громаду?
Анонім Показати IP 4 Серпня 2008 23:40
Я так думаю, у "Нове покоління" чи як там його зараз називають "Слово життя".
Аз Показати IP 5 Серпня 2008 14:44
А хіба це так погано - "Нове покоління", "Слово життя", будлі-яка релігійна організація, що навчить не пити, не курити, не красти, не вбивати? Спробуйте помолитися на ніч, шановні опоненти! мо' паодобрішаєте...
Ursula Показати IP 7 Серпня 2008 11:03
якщо вам для того, аби не палити і не гуляти, треба релігія, не треба вважати, що решта -- такі ж слабкодухі, як ви.
Андрій Показати IP 9 Серпня 2008 21:27
Причіна тє що я вірю Богу,та хожу в церкву не тільки щоб не палити,не пити чі не гуляти.Хочаб комусь трєба і цє.В біблії написано що Бог створив людину по образу та подобі Своїй.То я важаю що кожна людина щоб залишатись людиной,мае хочаб намагатись розуміти що Бог хочє від нас.То цє не заклик в рєлігійну громаду,а заклик бути людьми,та змінити на кращє тє що хочаб можємо змінити.Дякую.
Анонім Показати IP 11 Серпня 2008 09:30
Вступати чи не вступати у релігійну громаду це ж рішення кожної людини особисто... Хочете вступайте, хочете ні...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus