USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Андрій Разумовський: Україні потрібен мир
Я не погоджуюся з деякими рішеннями Президента Петра Порошенка, але його рішення про перемир'я на Сході підтримую.

Волинь, особливо жінки, втомилися від трун, які їдуть у їхні міста, селища і села. А ще більше втомилися від очікування звістки про смерть-полон-зникнення-поранення їхнього сина-брата-чоловіка-друга.

Порошенко дав їм цей відпочинок. Зрозуміло, що відморозки-терористи з російськими колегами не зупинилися і далі провокують наших військових.

Ще одним плюсом від перемир'я є нагода провести вибори до Верховної Ради. Її очищення треба було провести раніше, але добре, що це відбудеться цієї осені, а не взимку чи навесні 2015 року, коли ситуація на Сході може набути застійного характеру.

Виведення з парламенту проросійських політиків типу регіоналів і їхніх союзників та введення нардепів, які мислитимуть українськими інтересами, дозволить Президенту отримати в Раді більшість. Більшість потрібну для прийняття рішень щодо ситуації на Сході.

Я не впевнений, що цей Гордіїв вузол (маю на увазі війну на Донбасі) потрібно розрубати. Мабуть, існує дипломатичний шлях вирішення задачі, але чи є він у головах державних керівників покаже час.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Через день спілкуюся з волонтерами, які звертаються до мене з різними проханнями про допомогу. Кому потрібен транспорт, кому гроші, кому…
Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив, що новообраний президент Петро Порошенко має намір до кінця року врегулювати воєнний конфлікт на…
Президент України Петро Порошенко, оточення якого розкрадало оборонку і торгувало з країною-агресором, заявив, що Росія готується до повномасштабної війни в…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus