USD 41.30 41.75
  • USD 41.30 41.75
  • EUR 41.30 41.75
  • PLN 10.40 10.65
Андрій Разумовський: Може досить
Через день спілкуюся з волонтерами, які звертаються до мене з різними проханнями про допомогу. Кому потрібен транспорт, кому гроші, кому "дзвінок другу".

І ледь не кожен другий розповідає про факти розкрадання майна, зібраного волонтерами або купленого за гроші з бюджетів. Там вкрали вагон камуфляжу і загнали за хороші гроші, там чиновники роздеребанили сухпайки з США і почали продавати через інтернет, там майор забрав собі половину рацій, придбаних батальйону за гроші людей.

І в голові в мене це не вкладається. Як такі люди можуть ходити по землі в такий час? Невже вони не нагребли собі статків раніше, що потрібно обкрадати солдатів під час війни? Вони не розуміють, що тих речей залежить благополуччя, здоров'я та й життя солдатів?

Зрештою, волонтери знайшли вихід з цієї ситуації. Всі зібрані речі передають безпосередньо адресату. Наприклад, купили 10 рацій і віддали в руки бійцям, які їх використовуватимуть, а не передавали керівництву з'єднання.

Насамкінець, вірю, що продажні генерали і офіцери своє отримають. Хай після війни, але отримають. І так, щоб на довго запам'яталося і іншим не хотілося б повторювати.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Я не погоджуюся з деякими рішеннями Президента Петра Порошенка, але його рішення про перемир'я на Сході підтримую.
Кожен, хто коли-небудь стикався з потребою продати нерухомість, знає, скільки на це потрібно часу, зусиль і нервів. Адже питань тут…
Національне антикорупційне бюро легким розчерком пера нанівець звело розпіарене та народжене в тяжких муках електронне декларування, - вважають експерти. Про…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus