USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Анатолій Вітів: Хто є героями для Партії регіонів та її союзників?
Залишення Вищим адміністративним судом України у силі рішень Донецького окружного адміністративного та Донецького апеляційного адміністративного судів щодо позбавлення звань Героїв у Бандери та Шухевича ще раз яскраво продемонструвало справжні світоглядні цінності нинішньої влади Януковича-Табачника-Азарова.

В умовах тотальної залежності та корумпованості українського суду сподіватися на справедливе незаангажоване рішення – марна справа. Судова гілка влади, яка й раніше не відзначалась особливою відкритістю та дотриманням принципу верховенства права, тепер остаточно перетворилася в інструмент реалізації політичної волі Партії регіонів та її вірних сателітів.

За рішенням про позбавлення борців за волю і незалежність України звань Героїв лежить глибокий ідеологічний контекст. Янукович і його команда чітко показали своє зневажливе ставлення до тих, хто присвятив своє життя свободі та незалежності української нації, її звільненню від окупантів – як зі Сходу, та і з Заходу.

Рішення суду означає, що тепер Героїв українцям призначатимуть представники і нащадки колоністів та окупантів, які завжди мріяли про зникнення України з політичної карти світу, її тотальну русифікацію та асиміляцію. Для них Бандера і Шухевич – символи нескореності та боротьби українців, волі та духу нації – головні вороги та опоненти. Навіть їх імена викликають приступи шаленої люті у тих, хто не визнає право українців на власну державність та існування. Адже всі завойовники завжди мріяли про те, щоб мати справу з по-рабському покірною масою народу, нездатного до опору, зломленого ментально і духовно. Тоді як Бандера і Шухевич належать до зовсім іншого типу людей, здатних підняти націю на боротьбу за своє визволення та гідне життя на своїй землі.

Українське суспільство отримало чіткий сигнал: для нинішньої українофобської влади не існує українських героїв. Денаціоналізована, виплекана в дусі малоросійства, пристосуванства і холопського служіння Москві, українська псевдоеліта намагається підсвідомо нав’язати громадянам думку про те, що українці є пасивною, нездатною до адекватної боротьби за свободу і краще життя нацією. Настільки толерантною та байдужою, що ъъ представники з радістю готові зникнути з історичної сцени, аби лише вгодити своїм зовнішнім і внутрішнім ворогам.

У Партії регіонів та всіх перефарбованих нащадків московсько-радянської колоніального режиму немає місця Бандері та Шухевичу. Адже це – державні діячі абсолютно іншого масштабу, на фоні яких сучасні можновладці є просто нікчемними. Безнадійно хворі на комплекс набутої меншовартості та меркантильності, нинішні представники влади всіх рівнів намагаються інфікувати цим згубним вірусом і українське суспільство. Адже нація, позбавлена власної історії та своїх героїв, нездатна чинити адекватного опору. Вона є ідеальним об’єктом для заробляння величезних капіталів, які потім вивозяться в офшорні зони, засобом експлуатації та визиску в ім’я розкішного існування невеличкої зграї бандитів та вбогого життя більшості українців.

Але, хвора на комплекси власної меншовартості, антиукраїнська влада не може обійтися без своїх героїв. Щоправда, героями антиукраїнської, олігархічно-кримінальної влади є дещо інші постаті. Саме вони нерідко дістають відзнаки і нагороди з рук Президента та інших представників фальшивої еліти. Саме їх життєвими прикладами в душі тішаться вірні послідовники та слуги олігархічно-антиукраїнського режиму.

Оскільки, згідно з рішенням донецького суду, борці за волю свого народу і країни, віднині не є Героями, то, очевидно, героями для Януковича та донецького клану є окупанти України, які знищували українців та їх право на власну незалежність.

Героями для Партії регіонів і посткомуністичних мутантів також є, напевно, всі олігархи, які успішно «приватизували» за безцінь українські підприємства, а тепер почесно сидять у стінах Верховної Ради і є членами парламентських партій. Члени Партії регіонів відчувають особливу подяку перед олігархами за сите і заможне життя своєї верхівки та за експлуатацію українського народу. Зрозуміло, що корумповані чиновники і правоохоронці теж є героями сучасної фальшивої еліти, адже вони дозволяють їй грабувати Україну та приховувати свої злочини, закривають очі на дії мажорів та крадіїв державного бюджету. Ну і, звичайно, героями для Партії регіонів та її сателітів є організатори та виконавці фальсифікацій на виборах.

Судді, які приймали рішення про скасування звань Героїв України для Бандери та Шухевича, не розуміють простої істини. Звання Героя не можна скасувати судовим рішенням, воно присвоюється народом – як результат визнання життєвого подвигу людини. Фальшиві ж герої, призначені та нав’язані чужою владою, неминуче підуть у небуття. Тому для всіх українців Бандера і Шухевич, які присвятили своє життя служінню своїй нації, її звільненню від національного і соціального гніту, і є справжніми героями.

Анатолій ВІТІВ,
голова Волинської обласної організації ВО «Свобода»,
керівник фракції ВО «Свобода» у Волинській обласній раді
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
8 серпня 2012 року увійде в історію України як день, коли правляча в Україні колоніальна влада з ініціативи московських холуїв,…
Українська держава вступає у 20-й рік своєї Незалежності. Здавалось би, маємо втішатися, що країна переживає такий ювілей. Але думи –…
2011 рік на Волині пройшов під знаком плідного казкотворення та псевдореформ. Взявши на озброєння провідні ідеї Партії регіонів та Віктора…
Коментарів: 12
думка Показати IP 11 Серпня 2011 14:45
встановлення памятнику Бандері - це політичне, а не історичне рішення. це всі розуміють. краще такі "угловаті" питання обходити стороною. бо що б ви сказали, пане Анатолію, якби "регіони" просунули у Раді рішення про встановлення памятнику Леніну. наприклад. чи Котовському-Рокосовському? самі б ті намети по місті розставляли...тому, якщо памятника не буде, стане тільки краще та спокійніше...
луцк. Показати IP 11 Серпня 2011 16:53
Табачник-герой Украины!
Хохол-Малорос-с прідурью Показати IP 11 Серпня 2011 18:29
А давайте ми пам'ятник поставимо Януковичу, за те, що нам так весело. За те, що він нам світить перспективами єпанутими, за те, що ненавидить цих западенців, московські війська годує нашим коштом, змушує нас голодати, у пам'ять про 1933 рік, і настане покращення вже сьогодні. А Бандера - він же зрадник, колабораціоніст, він же для України незалежної хотів, а це - неправильно, правильно в ноги падати перед старшими братами-росіянами, вони ж - старші, а ми, так "з прідурью" - хохли малороси. Слава Януковичу! геть Тягнибока і Тимошенко - бо вони - мають сидіти у тюрмі. Слава Кірєєву, він (як свого часу й Медведчук оцього нацика Стуса), обов'язково засудить Капительман. Голосуймо, браття, за Партію регіонів, - це наш ідеал, бо Ахмєтов хоч і перебив усіх конкурентів, зате донбас-арену маємо і салюти на халяву можна подивитись. А ще, в шахтах роботи багато і в них і залишитись можна, сім'я на похорон не буде тратити гроші. А наш президент - мужній, сильний як Шварцнегер, шапки зривав з перехожих, зону топтав аж двічі, а ще - проффесор і завгар. Ні, класна ідея - пам'ятник Януковичу в Луцьку за гроші лікарів і вчителів - не давати їм зарплати з пів-року, хабарями прогодуються, і поголодають трохи. Слава Януковичу! - Слава!
Клим Савур Показати IP 11 Серпня 2011 19:01
Молодець Вітів - тут просто нема що добавити !!! Слава Україні !!!
Вольдемар до Клим Савур Показати IP 12 Серпня 2011 10:57
Оце так лизнув. піди ще руку поцілуй.
власівець Показати IP 12 Серпня 2011 08:40
Вітів, а звання героя Литвину, спеціалісту по розведенню курей Косюку і ще сотням таких "героїв" це звання присвоював народ? Хто кого питав? Може референдуми були? Несеш таку нісенітницю, що купи не тримається. Бандері це звання присвоїв Ющенко, а не "народ". Неграмотні вітіви більше зроблять біди для України, ніж зробили бандерівці. Бо Бандера і бандерівці - це різні речі. Все, що йшло від Бандери до неграмотних, таких як Вітів, низів в плані визвольного руху, нівелювалось і спотворювалось. Як наслідок, десятки тисяч (а хто їх рахував?), а може сотні тисяч замучених, ні в чому не винних людей, народний гнів. Ось що принесла бандерівщина Україні. ТО ж чи не пішов би ти зі своїми савурами на"уй!
Сармат Показати IP 12 Серпня 2011 23:32
Одного часу я працював над книгою про ті роки (до речі, страшні роки, і повинен сказати, що в переважній більшості, навіть за НКВСівськими даними, переважну більшість повстанців (наших героїв) становив все-таки досить освічений люд.
serafim Показати IP 13 Серпня 2011 14:00
Пане Вітів приведу вам лише два з багатьох "героїчних" вчинків Бандери.Матеріал з "Вікіперії"- 14 июня 1934 года польская полиция арестовала Степана Бандеру вместе с его товарищем, инженером Богданом Пидгайным («Быком»), вторым (вместе с Шухевичем) боевым референтом КЭ ОУН, когда они пытались пересечь чешско-польскую границу. На следующий день при входе в кафе, в Варшаве, выстрелом из револьвера был убит министр внутренних дел Польши Бронислав Перацкий. План нападения разработал Роман Шухевич, а общее руководство как доказала польская полиция осуществлял Степан Бандера. Это убийство дало Польше повод выступить в Лиге Наций с предложением введения международных санкций против терроризма, в качестве одной из которых предполагался запрет на политическое убежище для террористов. В такой ситуации Е. Коновалец категорически запретил теракты на территории Польши.Но еще в мае 1934г Бандера отдал приказ и координировал еще одно преступление... В июле 1934 года по приказу Степана Бандеры был убит директор украинской гимназии Львова И. Бабий. Это вызвало большой резонанс в украинском обществе Галиции — все легальные партии осудили его. Резко осудил убийство Митрополит Галицкий Андрей Шептицкий, в опубликованной статье он писал — «нет ни одного отца или матери, которые не проклинали бы руководителей, которые ведут молодёжь на бездорожье преступлений», «украинские террористы, которые безопасно сидят за границами края, используют наших детей для убийства родителей, а сами в ореоле героев радуются такому выгодному житью».Оце і є лише два с сотень "героїчних вчинків" С.Бандери...
Волинська Січ Показати IP 13 Серпня 2011 16:43
серафім і що ти хочеш тим доказати - людина боролась за свій народ і Україну , і коли український патріот знає і бачить що його рідну землю топче нога окупанта( а тоді мабуть половину територія Польщі, складали етнічні українські землі), коли притіснялася українська церква, в школах українських міст і сіл заборонялося викладання рідною мовою, коли в польські тюрми були переповнені українцями, звичайно такі речі викликали гнів та боротьбу, боротьбу за права свого народу, за самовизначення своєї нації на споконвічних вкраїнських землях...
Волинська Січ Показати IP 13 Серпня 2011 16:49
... і може скажеш, якими методами приходилось боротись???... - може треба було писати "петиції" в лігу націй на пілсудського, може треба було пікетувати тоді уряд і польський сейм в Варшаві, чи збиратися українцям біля польського посольства в москві і вимагати Незалежності України від Польщі???...
Волинська Січ Показати IP 13 Серпня 2011 17:00
Тоді, мабуть, для переважної, більшості українців, Польща являлася загарбником і тому методи боротьби вибирав кожен патріот, на такий який заслуговував агресор...
Василь Показати IP 13 Серпня 2011 22:14
Дурним малоросам, хохлам - старайтеся бути українцями і любіть Україну як Бандера - до останнього дня, до останнього подиху... але взагалі, що з вас візьмеш. як ви тут пишете і диветесь на кремль... - були під ярмом так і хочете під ним зостатись ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus