USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.80 40.00
  • PLN 9.80 9.95
Фотогалерея

На Волині затримали жителя Київщини, який хотів втекти за кордон. Відео

Порушником виявився 26-річний мешканець Київської області. Чоловік підготувався до незаконної «подорожі» через Західний Буг, про що свідчили запаковані у поліетиленові пакети речі, які були в його нап…

Сьогодні 13:24

У луцькій мерії поділилися ідеями трансформації дитячої залізниці

Після трирічного очікування та переговорів з АТ «Укрзалізниця», в кінці 2023 року Луцькій міській раді врешті вдалося отримати на баланс громади майновий комплекс Луцької дитячої залізниці. Станом на…

Сьогодні 13:07

«Святий навіки»: у Луцьку запрошують на благодійний концерт до кірхи

Зворушливе музичне дійство влаштують 12 травня у Домі євангелія, що на вулиці Караїмській, 16. Вхід – за донат на потреби ЗСУ. Початок – об 18:00.

Сьогодні 12:51

На Волині провели в останню путь військового Андрія Козирака

Старший солдат Козирак Андрій Миколайович загинув 2 травня 2024 року внаслідок мінометного обстрілу ворогом вогневої позиції сил оборони поблизу населеного пункту Берестове Харківської області.

Сьогодні 12:35

На Волині горіли господарська споруда та стихійне сміттєзвалище

Учора рятувальники Волині ліквідували дві пожежі, що виникли на території області: горіла господарська споруда і сміття на відкритій території.

Сьогодні 12:19

На війні загинув автор найвідомішого фото Серебрянського лісу Денис Зелений

Серебрянське лісництво розташоване неподалік окупованої Кремінної на Луганщині. Намагаючись його захопити, росіян майже повністю знищили ліс, залишивши лише голі залишки стовбурів.

Сьогодні 12:03

Винуватець стверджував, що випив після ДТП. Деталі аварії у Луцьку за участі чотирьох авто

Учора ввечері на шляхопроводі, що на межі проспектів Соборності та Перемоги, сталася дорожньо-транспорта пригода за участю чотирьох автомобілів. Під час спілкування з винуватцем, патрульні помітили оз…

Сьогодні 11:30

Уночі БпЛА атакували нафтобазу в Краснодарському краї, в Бєлгороді – вибухи й пожежі

Вночі 9 травня нібито українські безпілотники атакували нафтобазу в селі Юрівка під Анапою Краснодарського краю РФ. Крім того, в російському Бєлгороді пролунали вибухи і зайнялися пожежі.

Сьогодні 09:19

У Нововолинську відкрили новий офіс «Центру пробації»

За усіма вимогами приміщення офісу поділено на відкриту та закриту зони. Є кабінет для індивідуальної роботи із засудженими.

Сьогодні 09:03

Чи готові автошляхи Волині до літа? Патрульні завершили перевірку

Інспектори відділу безпеки дорожнього руху спільно з представниками служб автомобільних доріг завершили весняне комісійне обстеження вулично-шляхової мережі Волині. Особливу увагу патрульні приділяли…

Сьогодні 07:14

В Японії знайшли аніме, якому понад 100 років

Зі слів експертів, аніме цієї епохи зберіглося дуже мало, отже це цінна зачіпка для вивчення японської анімації того часу.

Сьогодні 00:35

«Скрижаль голосу»: луцький музикант випустив навчальну книгу

Музикант із Луцька, фронтмен гурту «Мотанка» Віктор Верба (Жалнін) випустив дебютну книгу. Це навчальне видання з вокалу під назвою «Скрижаль голосу». Книга містить 472 сторінки, 173 QR-коди із відео…

8 Травня 2024 22:15

У День пам’яті та перемоги над нацизмом мер Луцька привітав ветеранів Другої світової війни

Ігор Поліщук подякував учасникам Другої світової за їхній внесок у здобуття перемоги над нацизмом, побажав їм сили, міцного здоров’я та щоб вони дожили до нашої української Перемоги.

8 Травня 2024 21:01

Квадрокоптери, Starlink та зарядні станції передали військовим від Луцької громади

Для потреб захисників з військової частини А 0536 передано квадрокоптер DJI Mavic 3Thermal, два DJI Mavic 3 Fly More Combo, один DJI Mavic 3 Enterprise, три супутникових модеми Starlink, три зарядні с…

8 Травня 2024 19:47

У Луцьку на Ковельській авто збило 7-річну дівчинку

Водійка автомобіля Ford збила 7-річну дівчинку. На місці події працює слідчо-оперативна група, яка з’ясовує обставини ДТП та опитує свідків.

8 Травня 2024 19:10

Робототехніка та управління дронами: в ЛНТУ відкрили STEM-лабораторію для юних науковців. Фото

В рамках проєкту «Дитячий університет», який був започаткований Волинською обласною Малою академією наук і Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом» спільно з ЛНТУ та ВНУ, для юних науковців відкрили чергову…

8 Травня 2024 18:14

Водій Opel виїхав на зустрічну смугу: у Луцьку на Перемоги – аварія

Водій автомобіля Opel виїхав на зустрічну смугу та здійснив зіткнення із автомобілем Nissan. На місці ДТП працюють правоохоронці.

8 Травня 2024 17:55

У Луцьку парком бігали 150 школярів-легкоатлетів. Фото

У парку імені 900-річчя Луцька відбувся відкритий чемпіонат міста з легкоатлетичного кросу. Участь у змаганнях узяли учні 8–11 класів із місцевих навчальних закладів.

8 Травня 2024 17:21

Система Orphus